Yellofox geeft Bezuidenhout exclusief voorproefje van nieuwe album

Op donderdag 2 november houdt Yellofox het met spanning tegemoet geziene tweede album For the Dreamers ten doop in de Haagse poptempel Paard van Troje. Bezuidenhout heeft het voorrecht van een unieke preview als de band met roots in de wijk op zondag 17 september gratis optreedt op het Spaarwaterveld.

Het openluchtconcert dat Yellofox vorig jaar op het Spaarwaterveld gaf, was één van de hoogtepunten in het zesde jaar van Muziek in Bezuidenhout. Hun Haagse mix van americana, bluegrass, country en indiepop werd door het publiek enthousiast ontvangen en verleidde voorzitter Karin Krens van de gelijknamige muziekwerkgroep tot de voorspelling dat de groep groot gaat worden.
Misschien zorgt het tweede album van Yellofox voor een doorbraak. For the Dreamers is een muzikale ode aan melancholische dromers, naïeve idealisten en liefdevolle levensgenieters. Luisterliedjes worden afgewisseld met opzwepende ritmische songs, allemaal van eigen makelij. Yellofox nog nooit gehoord of gezien? Ga snel naar YouTube voor een staalkaart van hun kunnen:
Direct na het concert op het Spaarwaterveld begint Yellofox aan een tour om het nieuwe album ten gehore te brengen. Het volstrekt eigen geluid van de band zal behalve in het Paard onder meer te beluisteren zijn in Wateringen, Gouda, Geldermalsen, Boekelo, Amsterdam en het Belgische Bree. Bezuidenhout heeft de primeur, dus mis die kans niet. Het concert begint om 14.00 uur, de toegang is vrij en zonneschijn is gegarandeerd..