Vrijmarkt 2023

Ondanks de sombere voorspellingen was het gisteren weer een geslaagde vrijmarkt op het Spaarwaterveld. Heeft u het gemist en nieuwsgierig hoe het was…

De rij voor het hek was weer overweldigend. Vol spanning wachtte iedereen tot die om 9 uur open ging voor degene die hun spullen wilden verkopen. De oproep de avond ervoor via instagram om (gezien de verwachte kou) een stoel mee te nemen had duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Menig bewoner sjouwde naast zijn spullen een stoel of krukje mee.
Vanaf 10 uur waren de kopers van harte welkom. Als we de geluiden horen dan was het een vruchtbare dag en zijn zowel de verkopers als kopers blij met de spullen en opbrengt.

Ook aan het vullen van de maag was gedacht. Had u zin in een pannenkoek dan kon u bij de scouting terecht. Met veel enthousiasme is de koekenpan regelmatig omgedraaid tot er een heerlijk gerecht op de bordjes gleed.
Of u kon bij de Duitse bakker terecht voor de heerlijkste broodjes.

Voor entertainment was ook gezorgd. De orgelman zette de toon met muziek die het aanwezig zijn op het veld tot een feestje maakte.

De schminkster Nicole toverde met een kwast de kinderen tot nog prachtigere wezen.

Al met al was Koningsdag 2023 op het Spaarwaterveld een groot succes en zag je om je heen de vrolijke gezichten.

Met dank aan aan alle vrijwilligers die het dit jaar weer mogelijk hebben gemaakt! Wilt u volgend jaar ook betrokken worden? Meld u dan aan via communicatie@bezuidenhout.nl

Nieuwsgierig geworden naar nog meer foto’s kijk op facebook.  En we zien je volgend jaar graag, zelfde datum, zelfde tijd, zelfde plek.

Foto’s: Desiree Snijders

Vergeet ons vooral ook niet te volgen op Instagram of Facebook.
Heeft u een tip of wil je vrijwilliger worden? Mail dan ook naar communicatie@bezuidenhout.nl