Vanaf 30 januari: Meditatiecursus op vrijdagavond!

Ben je nieuwsgierig hoe onze mind werkt en wil je leren hoe je meer gebruik kunt maken van de al aanwezige intuïtieve wijsheid in jezelf? Wil je een (diepere) verbinding met je hart maken? De meditatiecursus leert je hoe dit te doen. 
Intuïtieve ontwikkeling (werken met energie) op zondagmiddag de 31e januari
Iedere laatste zondag van de maand geeft Irene van Rijn van 13.00 (deur is open vanaf 12.30 uur) tot 15.00 uur les in intuïtieve ontwikkeling in het yogacentrum.
Kom je wel eens uit een vergadering of van kantoor en ben je doodmoe? Zit je in bepaalde patronen, maar weet je niet hoe je die kunt doorbreken? Draag je ballast met je mee uit het verleden en kun je dat niet loslaten? Altijd maar voor anderen aan het zorgen ten koste van jezelf? Ben je veel aan het piekeren? Door al dit soort situaties geef je, vaak onbewust, te veel van je eigen energie weg waardoor de energie bij je vandaan stroomt en je niet meer in je eigen kracht staat, je bent niet meer geaard.
In de les maak je onder geleide visualisatie van Irene contact met je eigen energie en worden blokkades in je energiesysteem duidelijk. Er worden praktische methoden aangereikt om kennis te maken met je eigen energiesysteem. Hierdoor kun je loslaten wat niet van jou is en kun je je eigen ruimte weer innemen. Dat wat van de ander is, laat je bij de ander om je eigen energie zuiver en schoon te houden.
Kijk voor meer informatie op www.haagsyogacentrum.nl.