Themagesprekken voor senioren met als thema: verbondenheid

In het themagesprek ‘Vroeger was alles anders. Beter?’ van donderdag 12 september praten senioren met elkaar over veranderingen en hoe het lijkt of die elkaar steeds sneller opvolgen.

Senioren Collectief Haaglanden organiseert in het najaar van 2019 een serie van 5 gesprekken. Senioren praten in kleine groepen over de veranderingen die zij in de loop van hun leven hebben meegemaakt. Wilt u meepraten? Meld u dan aan voor 1 van de themagesprekken of bezoek ze allemaal.

Wanneer
Donderdag 12 september van 14.00 tot 16.00 uur, inloop vanaf 13.45 uur. Het thema van de dag is “Vroeger was alles anders, beter?”.

De overige gesprekken vinden plaats op de donderdagen

  • 3 oktober: “Thuisvoelen in de wijk”
  • 17 oktober: Omzien naar elkaar? Hoe dan?
  • 14 november “Hoe blijf ik staande in deze snel veranderende samenleving?”
  • en een afsluitende bijeenkomst op 28 november: “Is er een kloof tussen Jong en Oud?” (let op, andere lokatie: Masterrade 10)

Waar
Christus Triumfatorkerk aan de Juliana van Stolberglaan 154. De afsluitende bijeenkomst van 28 november wordt gehouden in Marterrade 10.

Voor wie?
Senioren

Kosten
Deelnemen aan de gesprekken is gratis.

Aanmelden
Wilt u aan een of meer gesprekken deelnemen, bel dan met telefoon (070) 200 20 66 of stuur een e-mail naar info@seniorencollectiefhaaglanden.nl.

Meer informatie
De themagesprekken worden georganiseerd door het Senioren Collectief Haaglanden. Op hun website vindt u meer informatie.