Testrijders voor elektrisch rijden gezocht

Wilt u 1 jaar lang voordelig een 100% elektrische e-Golf rijden en de auto zoveel mogelijk delen? De gemeente Den Haag en Stichting Natuur & Milieu zijn op zoek naar 15 testrijders.

Er kunnen 15 inwoners van Den Haag meedoen. De auto’s worden toegekend in volgorde van aanmelding. Het gaat om de volgorde van het tekenen van de overeenkomst, niet van binnenkomst.

Inschrijven en kosten
U kunt zich tot en met 1 april 2017 inschrijven op www.detestrijders.nl. Een testrijder kan een 100% elektrische Volkswagen e-Golf leasen met de volgende voordelen:

  • Het leasecontract is 1 jaar in plaats van de gebruikelijke 3 of 4 jaar.
  • Kosten zijn € 484 (inclusief btw) per maand voor een particulier en € 400 (exclusief btw) voor de zakelijke ondernemer.

Dat is inclusief:

  • 10.000 kilometer op gratis Hollandse windstroom
  • optioneel: een gratis laadpunt op eigen terrein of in de buurt (exclusief installatiekosten)
  • en een mobiliteitspas met € 50 GreenWheels-tegoed voor als u een auto nodig hebt wanneer uw auto is verhuurd.
    De levertijd van de auto is ongeveer 12 weken na tekening van de leaseovereenkomst.

Auto 5 keer per maand delen met anderen
De voorwaarde om mee te doen is dat u de auto minstens 5 keer per maand deelt met anderen. Dat kunnen vrienden, familie of collega’s zijn, maar ook onbekenden via het deelplatform SnappCar.nl. U vraagt een bedrag per dag en per kilometer. Op deze manier verlaagt u de kosten.

Een hoop testrijders zijn u voorgegaan, waaronder Jeroen Robbers:

‘Elektrisch rijden is de toekomst, verbrandingsmotoren zijn middeleeuws, en dat begrijp je pas echt als je elektrisch hebt gereden.’

Informatiebijeenkomst op 7 maart
Heeft u interesse om testrijder te worden? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 7 maart 2017 van 18.00 tot 19.00 uur bij de lokale dealer Wittenbrug (Kerketuinenweg 36) in Den Haag. Meld u aan op www.detestrijders.nl.