Spreekuur wethouder Guernaoui in Haagse Hout

Vragen, ideeën, suggesties of klachten  over de gemeente en uw wijk? Wethouder Rachid Guernaoui houdt woensdag 20 juni spreekuur in het stadsdeel Haagse Hout.

De wethouder van financiën, integratie en stadsdelen is van 15.00 tot 16.00 uur beschikbaar in het stadsdeelkantoor aan de Loudonstraat 95. Een afspraak maken hoeft niet.  ,,Niet nodig. Bij mij mogen de mensen binnenlopen, kop koffie erbij, vooral geen agenda. Laagdrempelig en persoonlijk”, aldus Guernaoui.

Alle mogelijke onderwerpen mogen op tafel komen.  Bij het eerste spreekuur, in stadsdeel Loosduinen, werd bijvoorbeeld aandacht gevraagd voor bewegwijzering, verlichting, plaatsing van ondergrondse afvalcontainers, parkeren  en een hondenaanlijngebod.

Guernaoui vindt het prima dat het niet alleen de grote onderwerpen zijn. ,,Wij hebben in Den Haag grote uitdagingen, maar ook kleine. Als wethouder sta ik voor de grote keuzes, maar ik ben zeker ook van de kleine dingen. Die kunnen namelijk heel belangrijk zijn in het leven van mensen. En wij zijn door de Hagenaars toch aangesteld om de stad en de bewoners te helpen. Klein, groot, het maakt mij niet uit”.