Serie Muzikale Strippenkaart Concerten van start bij het Koninklijk Conservatorium

Wegens het succes van de afgelopen jaren, organiseert het Koninklijk Conservatorium dit seizoen voor de zesde keer de serie Muzikale Strippenkaart Concerten met de Muzikale Strippenkaart. De concertserie is ook dit jaar weer gevarieerd, zowel in orkest/ensembles als in repertoire. Bezoek gratis concerten en spaar tegelijkertijd voor een prachtig concert van het Residentie Orkest.
Alle concerten uit de serie Muzikale Strippenkaart Concerten:
  • Donderdag 17 september: Koperensembles onder leiding van Frank Campos
  • Donderdag 19 november: Kamerorkest onder leiding van Jac van Steen
  • Donderdag 17 december: Kamerorkest en large ensemble onder leiding van Clarke Rundell
  • Donderdag 18 februari: Kamerorkest onder leiding van Alexei Ogrintchouk
  • Donderdag 31 maart: Rietblaaskwintet Calefax en studenten
Aanvangstijd: 16.30 uur
Arnold Schönbergzaal, KC
Gratis

Bij ieder bezoek aan een van de concerten uit deze serie wordt de  strippenkaart bij de deur voorzien van een knipje. Bij vier knipjes ontvangt men een aanzienlijke korting voor een toegangskaartje voor het concert van het Residentie Orkest speelt Canto Ostinato  op zaterdag 14 mei, € 10,- per kaart in plaats van € 43,-.

Het Koninklijk Conservatorium en het Residentie Orkest verbinden
Het Residentie Orkest en het Koninklijk Conservatorium bieden de bijzondere specialisatie Orkest Master aan. Aan de geselecteerde studenten wordt een speciale Residentie Orkest-studiebeurs  beschikbaar gesteld ter hoogte van het collegegeld. Gedurende de studie spelen de Orkest Master-studenten als volwaardig orkestlid allemaal mee in het Residentie Orkest. Na het succesvol afronden van de tweejarige Orkest Master krijgt de afgestudeerde musicus een preferente positie bij het vervullen van vacatures binnen het Residentie Orkest.
Voor meer informatie: www.koncon.nl/strippenkaart