Senioren Instuif Overbosch – Je voelt je nog jong en je wilt wat

Bij ons is het gezellig meedoen. Al 20 jaar biedt de Senioren Instuif Overbosch de gelegenheid om gezellig met verschillende sporten mee te doen, zoals: Badminton, Gymnastiek, tafeltennis, tennis en werelddans.

Heeft u als senior (55+) zin om te bewegen en daardoor uw conditie te verbeteren? Kom elke donderdag van 10:15 uur – 12:00 uur naar de Sporthal Overbosch en doe lekker mee. Onze groep de Senioren instuif Overbosch (S.I.O.) bestaat uit een aantal sportievelingen tussen de 55 en 89 jaar. Als wij het kunnen, kan u het ook. U bent van harte welkom.

De eerste keer doet u gewoon gratis mee met de activiteiten, daarna €3,00 per keer en als het u bevalt kunt u lid worden voor €90 per jaar. Ooievaars pashouders betalen slechts € 45 per jaar.

Gymnastiek is onder leiding van Marguerite Schröder – gediplomeerde en praktiserende therapeute. Sporten doen we onderling met en door enthousiaste leden en de dansles wordt verzorgd door Kees Bras. Wilt u bijvoorbeeld een balletje slaan bij het tafeltennissen of gymnastiek onder leiding van fysiotherapeute Marguerite Schröder, en na afloop van het uurtje gym, dansen met Kees Bras. Er is vast wel iets bij wat u leuk vindt.

Senioren Instuif Overbosch (S.I.O.) op elke donderdag van 10:15 -12:00 uur in Sporthal Overbosch, Vlaskamp 3, Den Haag (Bezuidenhout)

Lidmaatschap Senioren Instuif Overbosch
De contributie bedraagt in 2015 € 90 per kalenderjaar, over te maken op IBAN: NL75INGB0004545448, T.N.V. Sportvereniging voor ouderen senioren instuif overbosch.

Voor leden met een Ooievaarspas bedraagt de contributie € 45 per kalenderjaar. Incidenteel meedoen is mogelijk voor € 3,00 per keer

Natuurlijk kunt u een keer kosteloos meedoen om te zien of het u leuk lijkt. Vraag dan in de zaal even naar Loes, of een van de andere bestuursleden, Polly, Willy, Dineke, Linny of Leo, zij leggen u dan uit hoe het werkt.

Kijk op senioreninstuifoverbosch.nl voor meer informatie.

Jaarlijks etentje Senioren Instuif Overbosch
Een keer per jaar wordt er een etentje georganiseerd voor diegenen die dat willen. Kosten zijn voor eigen rekening Recent zijn we naar verzorgingshuis Bezuidenhout geweest waar leden van de hotelschool ons weer een prima maaltijd hebben geserveerd. Ook hier was het weer gezellig.