Laatste dagen schaatsen – help mee met afbouw 26/1

De schaatsbaan ligt nog tot en met vrijdag 25 januari 2019 op het Spaarwaterveld. Ga dus snel nog een keer schaatsen voor het seizoen weer ten einde is. Kijk hier voor de openingstijden.

Op zaterdag 26 januari, vanaf 9.00 uur wordt de schaatsbaan afgebroken. Help mee! Vele handen maken licht werk; en dan is het zo gebeurd. Mail ons als je kunt helpen: ijsbaantje@bezuidenhout.nl.

De schaatsbaan (en het Spaarwaterveld) zijn alleen open als er 2 toezichthouders zijn. Toezicht houden is heel makkelijk en ook leuk. Je kunt je registreren via het schema met de openingstijden en een moment kiezen dat past in jouw agenda. Help mee om onze kinderen ook dit jaar weer winterpret te geven.

    

Wil je helpen? Heb je een vraag? Laat het ons weten via ijsbaantje@bezuidenhout.nl.

De schaatsbaan

De schaatsbaan is in 2014 aangeschaft door het Wijkberaad Bezuidenhout, zodat kinderen ook in de winter buiten kunnen bewegen en plezier kunnen maken. Daarnaast is de schaatsbaan een ‘social meeting point’ voor ouders en andere begeleiders van de kinderen. Zie ook ‘meer over de schaatsbaan’ en kijk hier voor ‘foto’s van de schaatsbaan’. 

Hartelijke groeten. Aubine, Anneke, Arjan, Evelien, Mark, Mireille, Teun en Robert (werkgroep Bezuidenhout on Ice)