Vrijwilligers nodig voor nieuw schaatsseizoen!

Laat onze kinderen deze winter niet in de kou staan!

Gun onze kinderen ook deze winter weer schaatsplezier. Geef u op als vrijwilliger! Mail ijsbaantje@bezuidenhout.nl

 

Om de kinderen in Bezuidenhout ook deze winter in beweging te houden, zouden we graag de schaatsbaan weer opbouwen op het Spaarwaterveld. Vanaf circa half december tot half januari kan er dan weer volop geschaatst worden.

MAAR… we zijn volledig afhankelijk van vrijwilligers die toezicht houden als de baan open is. DAAROM zijn we hard op zoek naar wijkbewoners die meerdere keren toezicht willen houden. Zonder uw hulp kan de schaatsbaan niet open!

Vorig jaar waren er te weinig vrijwilligers en was de baan vaak gesloten. Daarom willen we dit jaar eerst weten op wie we kunnen rekenen. Doordeweeks gaat de baan pas na school open, in het weekend in de ochtend en de middag.

Gun onze kinderen ook deze winter weer schaatsplezier. Geef u op als vrijwilliger! Mail ijsbaantje@bezuidenhout.nl

 

    

De schaatsbaan

De schaatsbaan is in 2014 aangeschaft door het Wijkberaad Bezuidenhout, zodat kinderen ook in de winter buiten kunnen bewegen en plezier kunnen maken. Daarnaast is de schaatsbaan een ‘social meeting point’ voor ouders en andere begeleiders van de kinderen. Zie ook ‘meer over de schaatsbaan’ en kijk hier voor ‘foto’s van de schaatsbaan’. 

Hartelijke groeten. Aubine, Anneke, Arjan, Evelien, Mark, Mireille, Teun en Robert (werkgroep Bezuidenhout on Ice)