Programma Uitgaansgroep September 2022

Deze maand zijn er weer vele activiteiten, lees ze hieronder allemaal:

Vrijdag 2 september de Indische Maaltijd in ons Buurtcentrum. U bent welkom vanaf 12.30 uur; de maaltijd begint om 13.00 uur. U krijgt van onze vrijwilligers een bord en zij scheppen vervolgens het eten voor u op. Let wel: het is een componentmaaltijd: voor iedereen is er in beginsel hetzelfde eten; u kunt niet zelf kiezen wat u het lekkerste vindt. Heeft u nog geen kaartje, meldt u dan z.s.m. aan (de prijs is € 10 per persoon). Een gratis drankje wordt aan tafel geserveerd evenals het toetje; een extra drankje kost € 1. Einde van de middag ca. 16.00 uur.

Er zijn ruim voldoende aanmeldingen voor de Indische maaltijd: die gaat dus door op vrijdag 2 september. Heeft u nog geen kaartje: geef u dan zo snel mogelijk op. Wij moeten immers ook nog even bekijken welk aantal voor ons haalbaar is i.v.m. het aantal beschikbare vrijwilligers.

Zondag 11 september een filmmiddag in het buurtcentrum. Na lange tijd gaan we weer eens terugkijken naar en vooral lachen om Toon Hermans. Ik zoek een aantal fragmenten bij elkaar, voldoende voor een gezonde lach. De activiteit begint om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aanmelden voor 5 september; Deelnameprijs € 7,- inclusief koffie/thee met wat lekkers en een drankje met een hapje toe.

Vrijdag 16 september Een bustocht voert ons naar het Brabantse land en wel naar Vorstenbosch. We vertrekken als gebruikelijk om 09.00 uur vanaf de Ivoorhorst. Eerst gaan we naar de Stapelbakker in Beesd voor koffie/thee met gebak. Daarna rijden we naar Zeeland voor de koffietafel in het Witte Huis. Na de lunch bezoeken we de Alpacaboerderij in Vorstenbosch en hebben ruim de tijd om deze fraaie dieren te bewonderen. Na koffie/thee met cake gaan we weer richting Den Haag waar we om ca. 18.00 uur hopen aan te komen.
Uiterste datum om uw deelname te boeken : 8 september 2022. Deelnameprijs € 55,- per persoon.

Vrijdag 30 september 2022 Hoewel de mogelijkheden om kunst ter plekke te bekijken weer vergroot zijn, is het soms ook comfortabel dit te doen vanaf de stoel. Dat gebeurt op 30 september want dan houdt Marjolijn van Delft in ons WDC de lezing: “KUNST LIGT OP STRAAT IN ROTTERDAM”. Op deze middag komen vooral beelden aan de orde die in de afgelopen jaren in de stad geplaatst zijn. Het is een bonte verzameling waarbij we verschillende stijlen uit de 20ste en 21ste eeuw kunnen ontdekken. En…..Rotterdam blijft altijd een bijzondere stad.
De lezing begint om 14.00 uur, u bent welkom vanaf 13.30 uur. Een kaartje kost € 7 inclusief koffie/thee met wat lekkers en een hapje met een drankje toe.