Mijlpaal: financiering herinrichting fase 2 rond, wethouder enthousiast over pleinen

Vanmiddag maakte wethouder Boudewijn Revis, die verantwoordelijk is voor de openbare ruimte, bekend dat het college van burgemeesters en wethouders heeft ingestemd met de plannen voor fase 2 van de herinrichting in Bezoudenhout-Oost. Hiermee is ook de financiering rond voor deze fase van de herinrichting.

In een brief aan de gemeenteraad licht de wethouder de plannen toe, waaronder ook de plannen voor de pleinen. Daarnaast was de wethouder vanmiddag aanwezig in de nieuwe Bezuidenhut om de plannen toe lichten aan pers en geïnteresseerden. De wethouder is erg te spreken over de samenwerking tussen gemeente en bewoners.

Deze mijlpaal in de herinrichting van Bezuidenhout-Oost en het pleinenproject is niet onopgemerkt gebleven: het AD schreef een leuk artikel over de huidige stand van zaken, en ook Omroep West was aanwezig op de presentatie.