Bedankt voor de geweldige respons op de enquête!

De afgelopen weken konden alle bewoners en ondernemers in Bezuidenhout hun mening geven over de herinrichting van de pleinen. En dat is gedaan! Ruim 700 reacties hebben we ontvangen voor de enquête. Een geweldig aantal reacties en het laat duidelijk zien dat dit onderwerp leeft in onze buurt. Iedereen die de enquête heeft ingevuld: hartelijk dank!

De enquête is niet alleen via Bezuidenhout Nieuws onder de aandacht gekomen, maar ook dankzij de flyer die in Bezuidenhout-Oost bezorgd is, en via een column van wijkgenoot en Bekende Hagenees Sjaak Bral. De enquête hebben we langer opengehouden dan oorspronkelijk de bedoeling was om zo iedereen de kans te geven de enquête in te vullen.

Column van Sjaak Bral in AD/Haagsche Courant
Column van Sjaak Bral in AD/Haagsche Courant

Tot slot willen we als werkgroep alle vrijwilligers en medewerkers van de gemeente bedanken die bij het project betrokken zijn.

De komende weken verwerken wij alle gegeven antwoorden en uiteraard houden we u via de site en nieuwsbrief op de hoogte van de conclusies.