Aanmelden

De aanmeldingen voor de Pareldag 2023 zijn officieel gesloten. Wil je volgend jaar mee doen of meer informatie over de Parels? Mail ons op parels@bezuidenhout.nl.

Woon je in Bezuidenhout en heb je een creatieve hobby of speciale verzameling? Een passie of talent dat niet iedereen heeft? Doe mee met de Parels! Zo kun je je buurtbewoners inspireren, hen een leuke dag bezorgen en Bezuidenhouters opmerkzaam maken op wat jij doet en leuk vindt.

Muziek maken, beeldhouwen, schilderen, sieraden maken, groene vingers, yoga, … Dit zijn maar een paar voorbeelden van voorgaande Parels. Heb jij een heel ander onderwerp? Hoe diverser het aanbod aan Parels, hoe aantrekkelijker de dag. (Bijna) alles kan!

Twijfel je of jouw passie interessant is voor anderen? Vast wel! Je kunt altijd met ons overleggen via parels@bezuidenhout.nl.

Parels 2023: 10 juni

De Pareldag vindt plaats op zaterdag 10 juni 2023. Het programma duurt van ca. 11.00 tot ca. 16.30 uur. Wil je iets doen op specifieke tijden, of ben je korter beschikbaar. Ook dat is mogelijk.

Bij je thuis of op locatie

Parels kunnen hun werk tonen in hun eigen woning, of op een openbare locatie (zoals vorige jaren in bv. de Bezuidenhut, de Bibliotheek of de CT Kerk). Verschillende Parels kunnen ook samenkomen in een woning, of op een openbare locatie. We horen graag waar jij je prettig voelt en denken met je mee om een goede locatie te organiseren.

Vragen? Mail ons op parels@bezuidenhout.nl!

Over de Parels van Bezuidenhout

Tijdens de Parelroute geven wijkgenoten uit Bezuidenhout hun buurtbewoners ‘een kijkje in de keuken’ en tonen bij hen thuis hun bijzondere passie, hobby of verzameling. Bijvoorbeeld beeldende kunst, muziek, tuinen, en nog veel meer. Bewoners van Bezuidenhout zijn van harte welkom om deel te nemen als Parel of de Parels te bezoeken.

Voorgaande jaren hebben steeds circa 50 Parels meegedaan per Pareldag. Jaarlijks zijn er zo’n 2.000 bezoeken.  In 2019 is het 10-jarig bestaan gevierd met een 2-daagse editie. Tijdens de Parelroute zijn de Parels te herkennen aan een vlag bij hun huis of bijzondere locatie.