Parels 2023

Hier vind je een overzicht van alle parels en locaties. Klik op de tekst van een van de afbeeldingen voor meer informatie. Bekijk je liever alles in het programmaboekje? Dat kun je hier inzien en downloaden.

Heb je interesse in een bepaald thema? Kijk dan hier:

  • Kids: activiteiten voor kinderen & parels van kinderen
  • Groen: bloemen & planten
  • Bewegen en tot rust komen: wandeling door de wijk, sporttraining of juist mindfulness
  • Muziek & poëzie: kom luisteren! Naar muziek van klassiek tot modern. En naar de voordracht van gedichten.
  • Beeldende kunst: o.a. schilderijen, tekeningen, fotografie, maar ook 2D prints en nog veel meer
  • Sieraden: kettingen, oorbellen etc in allerlei materialen
  • Overig: van een bijzondere collectie auto’s tot Bezuidenhouters die zich inzetten voor hun medemens tot het proeven van allerlei lekkers en het zelf kunst maken

Hier vind je een overzicht van de parels die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers.

Bij sommige parels is het belangrijk om op tijd te zijn (bijvoorbeeld omdat een muziekvoorstelling, lezing of andere activiteit op vaste tijden start). Dit staat dan in de toelichtende tekst vermeld. Hier vind je een tijdschema met al deze parels in 1 overzicht.

Overzicht Parels 2023
Parels op locatie: Bezuidenhut (Spaarwaterveld)

De Bezuidenhut is gebouwd voor en door bewoners van Bezuidenhout.

Het is een ontmoetingsplek waar ouders wat kunnen drinken terwijl hun kinderen op het veld spelen. De ruimte is te huur voor o.a. kinderpartijtjes, bijeenkomsten en vergaderingen. 

>> Terug naar overzicht

1. Michèle Lilipaly – Theatertje Thuis (Bezuidenhut)

Omlijst met prachtige klassieke muziek, brengt Theatertje Thuis weer een fantasierijke kindertheatervoorstelling op de planken. Een gedicht van Annie M.G. Schmidt uit de bundel ‘Als vogeltjes gaan slapen’ zien jullie tot leven komen. Vergeet je niet je lekkerste zitkussen mee te nemen?! Voor kinderen vanaf 1,5 jaar vergezeld van hun (groot)ouders. 

Voorstellingen om 13:00 en 15:00 uur. Duur 45 min. 

>> Terug naar overzicht

2. Carel Wiemers (Bezuidenhut)

Mijn pentekeningen van historische gebouwen en andere objecten in Bezuidenhout stel ik graag tentoon. Ik ben dit jaar helaas niet zelf aanwezig, maar op locatie ligt een map met toelichting.

>> Terug naar overzicht

3. Jan-Willem den Haan (Bezuidenhut)

Mijn passies zijn skaten en snapchatkunst. Ik geef vaak workshops op het Spaarwaterveld. Op de Pareldag kunnen kinderen vanaf 7 jaar met speciale stiften hun naam schrijven of een toffe illustratie maken. Daarnaast stel ik mijn snapchatkunst tentoon. Deze kunstwerken maak ik helemaal op mijn telefoon of iPad.

Workshops om 12.00 en 14.00 uur. Duur (max.) 45 min.

www.snapwillum.com

4. Parels op wielen (Bezuidenhut)

Bewonder bijzondere, oude of sportieve auto’s die in onze wijk te vinden zijn. Het is nog een verrassing welke merken en soorten er allemaal zullen staan, maar één ding is zeker, ze zijn allen het bewonderen waard!

>> Terug naar overzicht

Parels op locatie: Bibliotheek Haagse Hout (Theresiastraat 195)

Wij willen de huiskamer van de wijk zijn, een plek voor ontmoeting en activiteiten. Bibliotheek Haagse Hout is dé plek waar iedereen toegang heeft tot informatie. 

www.bibliotheekdenhaag.nl

>> Terug naar overzicht

5. Lisa Koolhoven & Piek Kock (Bibliotheek Haagse Hout)

Samen maakten wij het prentenboek Vis met Voeten. Een boek dat letterlijk buiten de lijntjes gaat! In de bibliotheek zie je een mini-expo over het ontstaan van Vis met Voeten. Natuurlijk lezen we ook voor! Kom luisteren en teken na afloop zelf ‘ronde dieren’. 

Voorlezen en tekenen om 12.00 en 14.00 uur. Duur 30 min. 

www.vismetvoeten.nl

>> Terug naar overzicht

6. Gerrit Vennema (Bibliotheek Haagse Hout)

Waar denk je aan bij Den Haag? Aan geschiedenis, vrede en recht? Aan bekende locaties en historische figuren? Aan paleizen, musea en de zee? Ik lees erover voor uit mijn dichtbundel ‘Op deze plek te staan – Een rondgang door Den Haag in gedichten’. 

Voordrachten om 13.00 en 15.00 uur. Duur 30 min.

7. Sam Bankert (De Sillestraat 131)

Gooi een plant niet weg, maar geef de plant aan Plantenasiel Bezuidenhout. We verzorgen de plant en geven deze weer gratis weg. Zieke planten maken we beter. We redden niet alleen planten van de vuilnisberg, maar willen mensen ook bewust maken dat planten levende wezens zijn en net als bomen in staat zijn te communiceren onder elkaar.

>> Terug naar overzicht

8. Evelien Noordanus (Pahudstraat 109)

Reiki is universele levensenergie die fysieke en mentale klachten helpt oplossen. Om 11.15 en om 14.30 uur geeft ik een individuele Reiki behandeling. Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel en leg ik mijn handen op je lichaam waardoor Reiki vanzelf naar jou gaat stromen.

Vrije inloop, vragen en aanmelden behandeling van 11.00 – 11.15 uur en van 14.00-14.30 uur

>> Terug naar overzicht

9. Robbert Lammers (Pahudstraat 144)

Ik kweek verschillende soorten pepers. Met deze pepers maak ik onder andere hot sauce. Ik laat buurtgenoten graag zien hoe ik dit doe.

10. Thijs ten Brummelhuis (Hoekpand Altingstraat/Merkusstraat)

Ik ben beeldend kunstenaar. Afgelopen zomer diende mijn atelier als expositieruimte, genaamd LAB22. Komende zomer organiseer ik LAB23 en zoek ik op experimentele wijze weer de verbinding met andere kunstenaars. Op de Pareldag exposeer ik werk en vertel ik je graag meer over LAB23.

>> Terug naar overzicht

11. Norma de Jong en Gert Buiten (De Eerensplein 24)

Norma de Jong en Gert Buiten zingen liedjes van o.m. Frank Sinatra, Elvis Presley, The Seekers, Wim Sonneveld en Rob de Nijs. En een Franse en Haagse medley. Zij nemen u mee op een muzikale “sentimental journey”. 

Optredens om 12.00, 13.30 en 15.00 uur. Duur 45 min. (toegang vanaf een kwartier voor aanvang van elk optreden)

>> Terug naar overzicht

Geannuleerd-12. Olivia van de Lustgraaf (Ingang Haagse Bos in het verlengde van de Carel Reinierskade)

Helaas wegens omstandigheden is Parel 12 niet aanwezig op de Pareldag. We vinden dit natuurlijk onwijs jammer. Helaas is het niet mogelijk om aan de lessen Bosbadden deel te nemen.

www.livelifeyoga.nl

Parels op locatie: Wijk- en Dienstencentrum – WDC (Johannes Camphuijsstraat 25)

Gedurende het hele jaar staat het WDC open voor buurtbewoners van alle leeftijden voor hulp, informatie en het (zelf) organiseren van activiteiten. 

>> Terug naar overzicht

13. Bart van Riemsdijk (WDC, J.Camphuijsstr. 25)

Ik speel piano. Het liefst speel ik jazz uit de jaren ’20 en ’30, maar wissel dit af met bekende nummers van Franse chansons, blues tot Hollandse muziek. Kom luisteren, dan maken we er samen een gezellige, muzikale boel van. 

Optredens om 12.30 en 14.30 uur. Duur 30 min. 

>> Terug naar overzicht

14. Ineke Perrijn (WDC, J.Camphuijsstr. 25)

De hoeveelheid kettingen die ik heb gemaakt zijn niet meer te tellen, maar het blijft een leuke hobby en ik laat ze ook graag zien!

>> Terug naar overzicht

15. Phoenix Strijkkwartet (WDC, J.Camphuijsstr. 25)

Het Phoenix-strijkkwartet is al vele jaren een graag gezien gast in muziekseries in kleine kerken en andere ruimtes geschikt voor kamermuziek. Wij hebben lessen en masterclasses gevolgd bij ervaren musici zoals Thomas Lorand, Sidonie Riha en het Quatuor Danel. 

Optredens om 13.30 en 15.30 uur. Duur 30 min.

16. Vera Jansen (WDC, J.Camphuijsstr. 25)

Ik maak kleurrijke abstract/figuratieve schilderijen waarbij ik gebruik maak van vorm en restvorm. Ik ga zonder vooropgezet plan te werk, waardoor ik na drie lagen verf soms denk een aap te gaan maken, na tien lagen een giraffe en na twintig lagen verf (weer) met een vogel eindig.

www.eenechtejansen.nl

>> Terug naar overzicht

17. Sebastian Kuhz (WDC, J.Camphuijsstr. 25)

Ik ben een muzikale, enthousiaste creatieve engineer die gedreven is door mijn twee grote fascinaties Technologie en Techno. Geïnspireerd door soundwave kunst heb ik een proces ontwikkeld om muziek tastbaar te maken, door geluid 3D te printen. Zo kun je muziek die ik maak multisensorisch ervaren.

www.bastikuhz.com

>> Terug naar overzicht

18. Edith de Gilde (WDC, J.Camphuijsstr. 25 – 1e etage)

Ik heb kortgeleden een bundel uitgebracht met haiku’s bij (en met) collages van Fanny Mazure, getiteld ‘Als ik geen kat was’. Om dat te vieren geef ik een workshop haiku schrijven. Natuurlijk neem ik ook de bundel mee! 

Workshop om 11.00 uur. Duur 60 min. 

www.edithdegilde.nl

19. Rolf Moester (Willem van Outhoornstraat 86)

Ik heb een opnamestudio aan huis, waar ik als gediplomeerd music producer, recording engineer & mixing engineer samen met klanten muziekproducties en andere audioproducties maak. Kom gerust kijken en luisteren!

www.soundstudiosouthwood.com

>> Terug naar overzicht

20. Ube Timmerman (Garage met groene deur naast Johannes Camphuijsstraat 225)

Van mijn 16e tot 19e heb ik sieraden van roestvrijstaal gemaakt. 52 jaar later doe ik dat weer. Hoe? Kom gerust een kijkje nemen!

>> Terug naar overzicht

Parels op locatie: Christus Triumfatorkerk – CT kerk (Juliana van Stolberglaan 154)

Behalve de zondagse kerkdiensten worden hier tal van andere activiteiten georganiseerd. Je bent van harte welkom.

Meer informatie? Kijk op www.ctkerk.nl

>> Terug naar overzicht

21. Marcel van Nunen (CT kerk, J.v. Stolbergln 154)

De vrijheid in het schrijven, schilderen en tekenen vind ik fantastisch. Waar dat toe leidt hield ik lang voor mijzelf. Pas vorig jaar laat ik anderen toe tot mijn tekeningen, gedichten en schilderijen. En op deze Pareldag is mijn werk voor iedereen voor het eerst in het echt te zien!

www.mnu.nl

22. Frederik Hoogerhoud & Willem van Prooijen (CT kerk, J.v. Stolbergln 154)

Frederik (tenor) en Willem (piano) hebben elkaar gevonden in de “Begeisterung” voor Franz Schuberts composities voor de liederencycli, Die Schone Müllerin, Winterreise, Schwanengesang en Ausgewahlte Lieder. In twee sessies willen wij u deelgenoot maken van onze passie. 

Optredens om 11.00 en 12.30 uur. Duur 30 min.

>> Terug naar overzicht

23. Barbara Gelcich (CT kerk, J.v. Stolbergln 154)

Schilderen heb ik in Italië van mijn vader geleerd. Ik laat graag mijn gedecoreerde vogelhuisjes, mijn uiltjes van natuurlijke materialen en koeienschilderijtjes zien.

In Bezuidenhout had ik succesvolle expo’s/workshops voor kinderen en ouders o.a. op het Eco-Schenkfestival.

www.barbaragelcich.com

>> Terug naar overzicht

24. Duo FAVORI (CT kerk, J.v. Stolbergln 154)

Duo FAVORI bestaat uit een ervaren geschoolde zangeres en een beroepspianist. Wij geven uitvoeringen van aria’s uit het Operette Musical Opera repertoire. Daarnaast doen we ook het klassieke en religieuze lied. Wij treden op in theaters, kerken, horecagelegenheden en dienstencentra. 

Optreden om 11.45 uur. Duur 30 min.

25. Hubertine Langemeijer (CT kerk, J.v. Stolbergln 154)

Met mijn foto’s neem ik kijkers mee in mijn omgeving. Ik laat me leiden door het toeval van het moment. Mijn fascinatie voor dat wat is, staat centraal in mijn werk. De keuze van het materiaal waarop mijn foto is afgedrukt voegt een dimensie toe aan het werk. 

Daarnaast maak ik zeep op basis van olijfolie en andere voedende oliën. 

www.kunstpost.nl/hubertine-langemeijer

>> Terug naar overzicht

26. Ireen Thomas (CT kerk, J.v. Stolbergln 154)

De klank van de luit maakt de stilte tastbaar. Hoe vaak hoor ik niet van luisteraars dat ze wegdromen en tot rust komen. Vermoedelijk ga ik wat 18e eeuwse muziek uit Pisa spelen maar ik beloof niks, een week tevoren kan het zomaar iets anders worden.

Optredens om 13.15 en 14.45 uur. Duur 30 min. (in combinatie met Erik van Driel)

Naast instrumentaal muziekonderwijs is podiumkunst mijn vak, zie mijn website: www.klanktaal.nl

>> Terug naar overzicht

27. Erik van Driel (CT kerk, J.v. Stolbergln 154)

Een paar jaar terug zag ik tijdens de “Pareldag” Ireen Thomas luit spelen in de CT kerk. Was prachtig en dacht; “daar wil ik ook spelen”. Fijn dat het nu en zelfs in een setting met Ireen gaat gebeuren. Zelf speel ik fingerpickin’ staalsnarig gitaar.

Optredens om 13.15 en 14.45 uur. Duur 30 min.

28. Mara Flores (CT kerk, J.v. Stolbergln 154)

Zes jaar geleden ben ik begonnen met goudsmeden en dit doe ik met veel passie. De leukste sieraden zijn draagbaar, maar hebben een speciaal extraatje. Ingetogen met een
extravagante ‘touch’. Daarom maak ik mijn sieraden vaak naar een vloeiend, elegant &
asymmetrisch ontwerp, geïnspireerd op kunst en natuur.

www.maraflores.nl

>> Terug naar overzicht

29. Thea Sabelis (CT kerk, J.v. Stolbergln 154)

Ik ben beeldhouwer en werk ‘en taille directe’. Ik zoek naar golvende bewegingen die ik in steen uithoud. Ik werk vaak abstract. Heel bijzonder is mijn serie schoentjes van albast. In 2011 ben ik twee keer genomineerd, zowel door de vakjury als door het publiek, bij de Nationale Associatie voor Beeldende Kunstenaars. 

www.sculpturentheasabelis.nl

>> Terug naar overzicht

30. Patrick en Sandra Karten & Janet Krause (CT kerk, J.v. Stolbergln 154)

We zullen een variatie aan klassieke stukken voordragen uiteenlopend van de barok tot aan modern. Deze stukken zijn geschreven voor twee violen of voor viool en cello. 

Optredens om 14.00 en 15.30 uur. Duur 30 min.

31. Dorine Norren (Laan van Nieuw Oost-Indië 188A)

Aan de hand van mijn collages en verhalen uit de Griekse mythologie neem ik je mee op wereldreis. Waarom wordt Afrika gezien als enfant terrible? Waar gaat de strijd tussen Amerika en Rusland over? Welke rol speelt Azië hierin? Wat betekent leven in harmonie met de natuur? 

>> Terug naar overzicht

32. Will Snijders-Twilt (Van Imhoffstraat 11)

Doe je ogen dicht en waan je in de vormen en kleuren van de natuur. Met een ware inspiratie van natuur, muziek en vervlogen tijden wil ik je uitnodigen om je fantasie los te laten op mijn creaties, objecten, schilderijen en sieraden. Laat je verrassen en wees welkom! 

Om 12.00 uur treedt ook Parel nr. 50, Marieke Maas met haar vader, bij ons op. 

www.willsnijders-twilt.com

>> Terug naar overzicht

33. Michel Ball (Mariastraat 14 – voortuin)

In de voortuin van ons huis toon ik een uiterst beperkte expositie van prints uit het iPad-tekenprogramma Procreate. Voor belangstellenden geef ik demonstraties van dit tekenprogramma.

34. Wim Westenberg (Koningin Marialaan 98)

Welkom in ‘Galerie Souterrain’! In de gang van onze gezamenlijk kelders heb ik pentekeningen, olieverfschilderijen, foto’s en andere kunstwerken tentoongesteld. Nieuw is een miniatuurmuseum met bekende verwerpelijke kunstwerken.

>> Terug naar overzicht

35. Stichting 3 maart ‘45 (Juliana van Stolberg Monument )

Het bombardement op Bezuidenhout heeft een enorme impact gehad op de wijk en haar bewoners. In een wandeling nemen we je mee in het verhaal van het bombardement en de oorlogssporen in de wijk en in het Haagse Bos. 

De wandeling start om 11.00 uur. Duur 60 min.

Startpunt bij het Juliana van Stolberg Monument (hoek Juliana van Stolberglaan en Koningin Marialaan).

>> Terug naar overzicht

36. Marco Rutten (Juliana van Stolberglaan 229)

Samen met Remco (Parel 37) woon ik sinds kort in Bezuidenhout. Ik heb al jaren een passie voor reisfotografie en reis de hele wereld rond op zoek naar de mooiste plaatjes. Op de Pareldag exposeer ik mijn mooiste foto’s. 

www.marcophotoworld.com

37. Remco van de Weerdt (Juliana van Stolberglaan 229)

Ik heb een passie voor zang en heb samen met mijn gitarist Richard Marsden een intiem liedjesprogramma genaamd ‘Verhalen van Lief en Leed’. Graag spelen wij enkele nummers voor jullie!

Optredens om 11.30, 13.00, 14.30 en 16.00 uur. Duur 30 min.

www.remcozingt.nl

>> Terug naar overzicht

38. Elsbeth Ingenluyff (Juliana van Stolberglaan 358)

Kenmerkend voor wat ik maak (schilder/teken/plak) is speelsheid. Ik vind het leuk als het plaatje niet helemaal klopt. Ik heb geen vaste stijl, ik hou van kleur, probeer veel dingen uit en volg cursus na cursus om zo inspiratie op te doen en te blijven leren.

>> Terug naar overzicht

39. Lisette Huizenga (Sibergstraat 48)

Ik ben digitaal kunstenaar en maak (muurvullende) digitale schilderijen en 3d animaties. Ik speel met ruimte en verbind soms letterlijk de echte ruimte met de illusie in het schilderij. Daardoor verandert de beleving van de ruimte. Ik exposeer mijn werk en om 12.00 uur geef ik een korte lezing waarna we het samen kunnen hebben over ieders interpretatie van kunst.

www.lisettehuizenga.nl

40. Gerda Klop (Van Reesstraat 61)

Mijn passies zijn tekenen en schilderen. Na aquarel en acrylverf ben ik nu bezig met olieverf. Mijn schilderijen zijn heel divers, wel veel portretten. De afgelopen tijd probeer ik de schilderijen een abstracte twist te geven, Nieuwsgierig? Kom gezellig langs!

>> Terug naar overzicht

41. Paulina Schulpen (Van Reesstraat 61)

Ik teken al zo lang ik een potlood kan vasthouden, maar de laatste zes jaar ben ik serieus bezig met kunst. In mijn kunst laat ik zien wat mij bezighoudt; vaak is dat muziek of mijn eigen fantasie. Kom eens een kijkje in mijn gedachten nemen! 

>> Terug naar overzicht

42. Silvia Sijses (Van Reesstraat 73)

Natuurlijk doe ik weer gezellig mee met de Pareldag!  De zoveelste keer. Schilderen, vooral met olieverf blijft voor mij een leuke hobby waarin je helemaal in jezelf kunt kruipen. Nog steeds schilder ik gewoon waar ik zin in heb. Dit keer weer veel variatie o.a. aapjes.

43. Kunst ter Plekke (IJsclubpad 1, Natuurtuinen)

In de tuinen van ‘Natuurtuinen de Groene Schenk’ wordt in de weekenden van juni ‘Kunst ter Plekke’ georganiseerd. Hier kunt u prachtige kunstwerken van diverse kunstenaars in de weelderige voorjaarstuinen bewonderen. Kom langs en laat u verrassen.

IJsclubpad 1 (Natuurtuinen de Groene Schenk, naast de Nieuwe Veenmolen)

>> Terug naar overzicht

44. Natuurtuinen de Groene Schenk (IJsclubpad 1 – naast de Nieuwe Veenmolen)

Langs de Schenk lopen onze 4 natuur- en bijvriendelijke tuinen in elkaar over, waar je heerlijk door kunt wandelen. Met o.a. een boomgaard, waterpartijen, moestuinen, bijenkasten, bessenstruiken en drachtplanten verspreid over de tuinen.

www.degroeneschenk.nl

>> Terug naar overzicht

Parels op locatie: SOZA (Wilhelmina v. Pruisenweg 55)

SoZa heeft diverse (tijdelijke) functies. In het gebouw vind je een levendige community van studenten, (sociaal) ondernemers en andere enthousiaste stedelingen. Op dit moment worden er ook Oekraïense vluchtelingen opgevangen. 

Wilhelmina van Pruisenweg 55, ingang Noord via het parkeerterrein

>> Terug naar overzicht

45. KunstVerbind (SoZa ingang Noord, W.v.Pruisenw. 55)

Kom langs bij stichting KunstVerbind en maak gaandeweg met andere bezoekers een gezamenlijk kunstwerk en verras elkaar. Hoe, tsja daarvoor moet je toch echt even komen. En oh ja, we presenteren je graag ook ‘De KunstLoper Bezuidenhout West’. Leuk voor vandaag of het hele jaar rond. 

www.kunstverbind.nl

46. Maria Alvarez (SoZa ingang Noord, W.v.Pruisenw. 55)

Ik heb een Spaans/Portugese wijnhandel en levensmiddelen winkel in het SoZa gebouw als hobby naast mijn fulltime werk in het basisonderwijs. Tussen 14.00 en 16.00 uur nodig ik u graag uit voor een kleine wijnproeverij met tapas. Volg de bordjes met mijn Parelnummer en werp ondertussen een blik op het bijzondere gebouw. 

Om 15.00 uur treedt ook Parel nr. 50, Marieke Maas met haar vader bij mij op. 

www.wijnhandelalvarez.nl

>> Terug naar overzicht

 

47. Wool for Warmth (SoZa ingang Noord, W.v.Pruisenw. 55)

Stichting Wool for Warmth zamelt wol in en organiseert breigroepen die breien voor dak- en thuislozen. Inmiddels hebben we al 10.000 mutsen en 10.000 sjaals uitgedeeld. Dat is 500.000 uren breiwerk! We zijn hard aan het werk in SoZa, waar we al onze donaties verzamelen en ook een tweedehandswinkel hebben om ons te ondersteunen.

www.woolforwarmth.com

>> Terug naar overzicht

48. Ibrahim Deraz (SoZa ingang Noord, W.v.Pruisenw. 55)

Ik ben oprichter van High Sky Fitness in SoZa. Ik motiveer je graag om je sportieve doelen te bereiken. Meer kracht opbouwen of een betere conditie? Ik help je op weg. Je kunt het! 

Open tussen 13.00 en 16.30 uur. Om 13.30 en 15.00 uur organiseren we samen met Oekraïense kinderen een korte boksclinic voor jongeren vanaf 10 jaar.

www.highskyfitness.nl

49. Pauline Memelink (SoZa ingang Noord, W.v.Pruisenw. 55)

Ik geef speelse somatische beweeglessen en workshops, voor krachtige positieve verandering: meer lichaamsbewustzijn, minder stress, meer kalmte, minder spanning in je lijf, meer verbinding en plezier. In connectie met jezelf en de wereld om je heen. Kom gezellig langs en volg de workshop.

Workshops om 11.30, 12.45 en 14.15 uur. Duur 30 min.

>> Terug naar overzicht

50. Marieke Maas en vader Hans (Van Imhoffstr. 30 en SoZa, W.v.Pruisenw. 55)

Met veel plezier zing ik de mooiste Franse, Nederlandse, Italiaanse en Spaanse luisterliedjes. Hierbij virtuoos op piano en accordeon begeleid door mijn vader Hans! Wij zijn vandaag een reizende Parel en treden op meerdere locaties op.

Optredens:

  • 12.00 uur van Imhoffstraat 11 bij Parel nr. 32
  • 13.30 uur SoZa (ingang Noord) bij Parel nr. 46
  • 15.00 uur SoZa (ingang Noord) bij Parel nr. 47

Duur 30 min. 

>> Terug naar overzicht

51. Familie Weijers (WDC, J.Camphuijsstr. 25)

Henk en Anny zijn al meer dan twintig jaar actief voor de Uitgaansgroep Haagse Hout, waarvoor zij maandelijks leuke programma’s voor ouderen in de wijk verzorgen.

Maar ze doen meer! Zoals het jaarlijks verzorgen van de catering tijdens de Pareldag. Meer weten over de Uitgaansgroep Haagse Hout? Kom gezellig langs in het Wijk- en dienstencentrum.

We hopen je op zaterdag 10 juni bij de Parels te ontmoeten. Vragen? Mail ons op  parels@bezuidenhout.nl.

header Parels van de Bezuidenhout

Kom langs op 10 juni!