Nog meer bijzondere parels 2023

Ga eens kijken bij een bijzondere collectie auto’s. Laat je inspireren door Bezuidenhouters die zich inzetten voor hun medemens. Geniet van alle lekkernijen die je bij Maria kunt proeven. En: maak zelf kunst! Ook hier bij deze bijzondere parels is er van alles te ervaren en te doen.

Liever een overzicht van alle Parels? Dat vind je hier.

Overzicht van deze bijzondere Parels 2023
4. Parels op wielen (Bezuidenhut)

Bewonder bijzondere, oude of sportieve auto’s die in onze wijk te vinden zijn. Het is nog een verrassing welke merken en soorten er allemaal zullen staan, maar één ding is zeker, ze zijn allen het bewonderen waard!

>> Terug naar overzicht

45. KunstVerbind (SoZa ingang Noord, W.v.Pruisenw. 55)

Kom langs bij stichting KunstVerbind en maak gaandeweg met andere bezoekers een gezamenlijk kunstwerk en verras elkaar. Hoe, tsja daarvoor moet je toch echt even komen. En oh ja, we presenteren je graag ook ‘De KunstLoper Bezuidenhout West’. Leuk voor vandaag of het hele jaar rond. 

www.kunstverbind.nl

46. Maria Alvarez (SoZa ingang Noord, W.v.Pruisenw. 55)

Ik heb een Spaans/Portugese wijnhandel en levensmiddelen winkel in het SoZa gebouw als hobby naast mijn fulltime werk in het basisonderwijs. Tussen 14.00 en 16.00 uur nodig ik u graag uit voor een kleine wijnproeverij met tapas. Volg de bordjes met mijn Parelnummer en werp ondertussen een blik op het bijzondere gebouw. 

Om 15.00 uur treedt ook Parel nr. 50, Marieke Maas met haar vader bij mij op. 

www.wijnhandelalvarez.nl

>> Terug naar overzicht

 

47. Wool for Warmth (SoZa ingang Noord, W.v.Pruisenw. 55)

Stichting Wool for Warmth zamelt wol in en organiseert breigroepen die breien voor dak- en thuislozen. Inmiddels hebben we al 10.000 mutsen en 10.000 sjaals uitgedeeld. Dat is 500.000 uren breiwerk! We zijn hard aan het werk in SoZa, waar we al onze donaties verzamelen en ook een tweedehandswinkel hebben om ons te ondersteunen.

www.woolforwarmth.com

>> Terug naar overzicht

51. Familie Weijers (WDC, J.Camphuijsstr. 25)

Henk en Anny zijn al meer dan twintig jaar actief voor de Uitgaansgroep Haagse Hout, waarvoor zij maandelijks leuke programma’s voor ouderen in de wijk verzorgen.

Maar ze doen meer! Zoals het jaarlijks verzorgen van de catering tijdens de Pareldag. Meer weten over de Uitgaansgroep Haagse Hout? Kom gezellig langs in het Wijk- en dienstencentrum.

header Parels van de Bezuidenhout

Kom langs op 10 juni!