Kids

Er zijn twee Parels 2021 speciaal voor “Kinderen”. Klik op de tekst van een van de afbeeldingen voor meer informatie.

Let op: de vertelling (Bezuidenhut) vindt plaats om 11.00 en 15.45 uur. Wees dus op tijd. Het programma in de bieb hebben we moeten aanpassen – je vindt er een kleine expositie en kinderen kunnen er een kleurplaat ophalen. Hieronder vind je alle up to date informatie.

Toch liever een overzicht van alle Parels? Dat vind je hier.

Overzicht Kinder-Parels 2021

5. Theatertje Thuis (Bezuidenhut, bij regen: in de CT kerk)

Tijdens Theatertje Thuis vertel ik, Michèle Lilipaly, voor kinderen vanaf 2,5 jaar en hun (groot)ouders een prachtig spannend verhaal: ‘De verboden stad!’. De sprookjesachtige klassieke muziek die erbij hoort komt uit China. Ik vertel mijn verhaal (50 minuten) om 11.00 en 15.45 uur.

www.facebook.com/theatertje.thuis

>> Terug naar overzicht

44. Mary Boon (Bibliotheek, Theresiastr. 195)

UPDATE: Helaas kan de vertelling door Mary Boon NIET doorgaan (i.v.m. onvoldoende ventilatie op deze locatie).

Wat is er wel? Er is een kleine expositie met prachtige illustraties van Mary. Hier kun je ook je e-mail adres achterlaten, om op de hoogte te blijven van volgende voorstellingen. Kinderen kunnen een kleurplaat meenemen en thuis inkleuren – Mary heeft deze speciaal voor de Pareldag ontworpen.

Oorspronkelijke tekst: Ik, Mary, schrijf en teken als ‘Oma Mies’ verhalen over het meisje Mari en haar vriendje Vliego de Vlieger. Marleen, ‘Oma Leen’, verzamelt en vertelt verhalen. Zij vertelt vandaag mijn verhalen. Kom luisteren en bekijk tekeningen van Mari en Vliego.

>> Terug naar overzicht