Kids 2023

Hier vind je parels voor kinderen. En ook parels van kinderen. Klik op de tekst van een van de afbeeldingen voor meer informatie.

Toch liever een overzicht van alle Parels? Dat vind je hier.

Overzicht Kinder-Parels 2023
1. Michèle Lilipaly – Theatertje Thuis (Bezuidenhut)

Omlijst met prachtige klassieke muziek, brengt Theatertje Thuis weer een fantasierijke kindertheatervoorstelling op de planken. Een gedicht van Annie M.G. Schmidt uit de bundel ‘Als vogeltjes gaan slapen’ zien jullie tot leven komen. Vergeet je niet je lekkerste zitkussen mee te nemen?! Voor kinderen vanaf 1,5 jaar vergezeld van hun (groot)ouders. 

Voorstellingen om 13:00 en 15:00 uur. Duur 45 min. 

>> Terug naar overzicht

3. Jan-Willem den Haan (Bezuidenhut)

Mijn passies zijn skaten en snapchatkunst. Ik geef vaak workshops op het Spaarwaterveld. Op de Pareldag kunnen kinderen vanaf 7 jaar met speciale stiften hun naam schrijven of een toffe illustratie maken. Daarnaast stel ik mijn snapchatkunst tentoon. Deze kunstwerken maak ik helemaal op mijn telefoon of iPad.

Workshops om 12.00 en 14.00 uur. Duur (max.) 45 min.

www.snapwillum.com

5. Lisa Koolhoven & Piek Kock (Bibliotheek Haagse Hout)

Samen maakten wij het prentenboek Vis met Voeten. Een boek dat letterlijk buiten de lijntjes gaat! In de bibliotheek zie je een mini-expo over het ontstaan van Vis met Voeten. Natuurlijk lezen we ook voor! Kom luisteren en teken na afloop zelf ‘ronde dieren’. 

Voorlezen en tekenen om 12.00 en 14.00 uur. Duur 30 min. 

www.vismetvoeten.nl

>> Terug naar overzicht

41. Paulina Schulpen (Van Reesstraat 61)

Ik teken al zo lang ik een potlood kan vasthouden, maar de laatste zes jaar ben ik serieus bezig met kunst. In mijn kunst laat ik zien wat mij bezighoudt; vaak is dat muziek of mijn eigen fantasie. Kom eens een kijkje in mijn gedachten nemen! 

>> Terug naar overzicht

48. Ibrahim Deraz (SoZa ingang Noord, W.v.Pruisenw. 55)

Ik ben oprichter van High Sky Fitness in SoZa. Ik motiveer je graag om je sportieve doelen te bereiken. Meer kracht opbouwen of een betere conditie? Ik help je op weg. Je kunt het! 

Open tussen 13.00 en 16.30 uur. Om 13.30 en 15.00 uur organiseren we samen met Oekraïense kinderen een korte boksclinic voor jongeren vanaf 10 jaar.

www.highskyfitness.nl

header Parels van de Bezuidenhout

Kom langs op 10 juni!