In beweging

Hier vind je een overzicht van de Parels 2021 met het thema “In Beweging” (wandelingen, sporttrainingen, etc.). Klik op de tekst van een van de afbeeldingen voor meer informatie.

Let op: de meeste wandelingen vinden op vaste tijdstippen plaats. Deze tijden staan bij de Parels vermeld. Staat er niets bij? Dan kun je gedurende de pareldag gewoon binnenlopen wanneer het bij jou past.

Toch liever een overzicht van alle Parels? Dat vind je hier.

Overzicht Actieve Parels 2021

6. Sylvain le Large (Spaarwaterveld)

Op het Spaarwaterveld staat de bomenwandeling: ‘Jos vertelt’. Twaalf borden illustreren voor twaalf bomen de eeuwenlange relatie tussen die bomen en de mens. Via een QR-code kan men in diverse talen de teksten en bomen gedichten lezen. Maak bij mij de bomenquiz en win een leuke prijs. Om 13.00 en 15.00 uur start de rondleiding met quiz.

www.josvertelt.nl

>> Terug naar overzicht

14. Stichting 3 maart ’45 (J.v.Stolbergmonument)

Het bombardement op Bezuidenhout heeft een enorme impact gehad op de wijk en haar bewoners. In een wandeling nemen we jullie mee in het verhaal van het bombardement en de oorlogssporen in de wijk en in het Haagse Bos. Om 11.00 en 14.00 uur start er een wandeling bij het Juliana van Stolberg Monument (hoek Juliana van Stolberglaan en Koningin Marialaan).

www.bezuidenhout.nl/3maart45
www.bb45.nl

>> Terug naar overzicht

26. Ibrahim Deraz (SOZA, W.v.Pruisenweg 55)

Omdat sport gezond en leuk is en bovendien een taal die iedereen spreekt, geef ik als sportcoach dagelijks sporttrainingen aan SOZA- en buurtbewoners en andere belangstellenden. Maak al bewegend kennis met de sportschool, SOZA en met elkaar! Om 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur start een training van 25 minuten (kleedkamers/douches aanwezig).

www.highskyfitness.nl

>> Terug naar overzicht