Groen 2023

Heb je groene vingers of laat je je graag inspireren door iemand met groene vingers? Geniet je van natuur? Wil je weten hoe je groentes kunt kweken en tot iets lekker kunt verwerken?

Hier vind je de ‘groene’ parels op een rij. Klik op de tekst van een van de afbeeldingen voor meer informatie.

Toch liever een overzicht van alle Parels? Dat vind je hier.

Overzicht groene Parels 2023
7. Sam Bankert (De Sillestraat 131)

Gooi een plant niet weg, maar geef de plant aan Plantenasiel Bezuidenhout. We verzorgen de plant en geven deze weer gratis weg. Zieke planten maken we beter. We redden niet alleen planten van de vuilnisberg, maar willen mensen ook bewust maken dat planten levende wezens zijn en net als bomen in staat zijn te communiceren onder elkaar.

>> Terug naar overzicht

9. Robbert Lammers (Pahudstraat 144)

Ik kweek verschillende soorten pepers. Met deze pepers maak ik onder andere hot sauce. Ik laat buurtgenoten graag zien hoe ik dit doe.

43. Kunst ter Plekke (IJsclubpad 1, Natuurtuinen)

In de tuinen van ‘Natuurtuinen de Groene Schenk’ wordt in de weekenden van juni ‘Kunst ter Plekke’ georganiseerd. Hier kunt u prachtige kunstwerken van diverse kunstenaars in de weelderige voorjaarstuinen bewonderen. Kom langs en laat u verrassen.

IJsclubpad 1 (Natuurtuinen de Groene Schenk, naast de Nieuwe Veenmolen)

>> Terug naar overzicht

44. Natuurtuinen de Groene Schenk (IJsclubpad 1 – naast de Nieuwe Veenmolen)

Langs de Schenk lopen onze 4 natuur- en bijvriendelijke tuinen in elkaar over, waar je heerlijk door kunt wandelen. Met o.a. een boomgaard, waterpartijen, moestuinen, bijenkasten, bessenstruiken en drachtplanten verspreid over de tuinen.

www.degroeneschenk.nl

>> Terug naar overzicht

header Parels van de Bezuidenhout

Kom langs op 10 juni!