Bewegen en tot rust komen 2022

Wil je bewegen tijdens de Pareldag? Of zoek je juist een moment van rust? Ga dan langs bij een van deze Parels.

Stichting 3 maart ’45 geeft je tijdens een wandeling inzicht in de oorlogsgeschiedenis van de wijk. Bij Ibrahim Deraz leer je hoe je je sportieve doelen kunt bereiken. Bij Evelien Noordanus en Bojana Pajic kun je terecht voor ademhalen, reiki, tarot, mindfulness en massage.

LET OP: bij de meeste van deze parels is het belangrijk op een specifiek tijdstip langs te gaan. Kijk hieronder wanneer je het beste waar kunt zijn.

Toch liever een overzicht van alle Parels? Dat vind je hier.

Overzicht Parels ‘Bewegen en tot rust komen’ 2022

8. Stichting 3 maart ’45 (J.v.Stolbergmonument)

Het bombardement op Bezuidenhout heeft een enorme impact gehad op de wijk en haar bewoners. In een wandeling nemen we jullie mee in het verhaal van het bombardement en de oorlogssporen in de wijk en in het Haagse Bos. Om 11.00 en 13.30 uur start er een wandeling bij het Juliana van Stolberg Monument (hoek Juliana van Stolberglaan en Koningin Marialaan).

www.bezuidenhout.nl/3maart45

>> Terug naar overzicht

16. Evelien Noordanus (SOZA, W.v.Pruisenw. 55)

Ik geef een ademcirkel (in groep ademen) waarin je de kracht van verbonden ademen ervaart om 11.30 uur (ca 60 min). Tijdens mijn individuele reiki behandelingen om 13.15, 14.30 en 15.45 uur (ca 45-60 min) ervaar je de werking van universele levensenergie (Reiki). Vanaf 13.00 uur is tarotlezeres Myrna ook aanwezig.

>> Terug naar overzicht

17. Bojana Pajic (SOZA, W.v.Pruisenw. 55)

Ik ben mindfulness trainer en wil buurtgenoten graag laten ervaren wat mindfulness voor ze kan betekenen. Ik geef een mindfulness sessie van 13.00 tot 14.00 uur, daaromheen 10 minuten massage recharge sessies (in overleg, handen, voeten en hoofd massage). Kom even ontspannen en je energie opladen tussen het bezoeken van verschillende Parels.

>> Terug naar overzicht

18. Ibrahim Deraz (SOZA, A.v. Hannoverstraat 4)

Ik ben oprichter van High Sky Fitness. Als voormalig marine-instructeur motiveer ik je graag om je sportieve doelen te bereiken. Meer kracht opbouwen of een betere conditie? Ik help je op weg. Je kunt het! Kom langs tussen 13.00 en 16.30 uur.

www.highskyfitness.nl

>> Terug naar overzicht