Aanmelden als Parel

 

Doe mee op 8 juni! Toon en deel je talent met de wijk!

Heb je een bijzondere hobby, passie of gave? Laat het zien aan je wijkgenoten. Elk talent is welkom. De enorme diversiteit aan Parels maakt de route een aantrekkelijk evenement voor en door Bezuidenhouters. Heb je vorig jaar deelgenomen? Ook dan ben je van harte welkom om opnieuw Parel te zijn; om bestaand of nieuw werk te tonen.

Wie, wat, waar

Dit jaar zal de Pareldag plaatsvinden op zaterdag 8 juni 2024. De precieze planning laten we nog weten, maar het zal zijn van ongeveer 11:00 tot 16:30 uur. Je kunt thuis open huis houden of deelnemen op een van de openbare locaties in de wijk. Alleen of met een groepje of samen met andere Parels.

De Parelroute is er voor jong tot oud, dus ook activiteiten voor kinderen zijn welkom. Zijn je vrienden of buren een Parel? Nodig hen uit om contact met ons op te nemen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 16 maart 2024 via dit formulier (klik en het formulier opent in een nieuw venster).

Na je aanmelding zullen we contact opnemen over het verdere vervolg. Voor de Pareldag zelf zullen we nog een informatie-bijeenkomst organiseren, zodat iedereen goed voorbereid en enthousiast aan de Pareldag kan beginnen.

Twijfel of vragen? Mail ons!

Vragen? Meer informatie nodig? Twijfel je of je een parel bent (vast wel!) Mail ons op  parels@bezuidenhout.nl. We overleggen en beantwoorden je vragen graag. 

Krijg een indruk van vorig jaar

Meer weten wat de Pareldag inhoudt? Vorig jaar deden er zo’n 50 (!) Parels mee. Kijk hier voor een indruk van afgelopen jaar. Doe mee, klik op de knop hieronder en meld je aan. Zo maken we samen ook van dit jaar een succes.