Terugblik Parels 2024 en… doe je in 2025 mee?

Wat hebben we weer genoten! En wat hebben we toch parels van buren in Bezuidenhout.

Op zaterdag 8 juni vond een van de veelzijdigste evenementen in Bezuidenhout plaats: de Pareldag! Het was dit jaar een bijzondere jubileumeditie: voor de 15e keer openden creatieve, getalenteerde en enthousiaste buurtbewoners hun deuren om muziek, kunst, groene vingers en andere hobby’s te tonen.

In de ochtend opende Sjaak Bral de Pareldag 2024 in de Bezuidenhut (Spaarwaterveld). Daarna konden Bezuidenhouters door de wijk fietsen of wandelen en genieten van de creatieve rijkdom van onze buurt. Maar liefst 48 Parels hielden open huis. Tuinen, planten, schilderijen, een historische wandeling, fotografie, sieraden, muziek, oude auto’s, po√ęzie. Er was van alles te zien en te doen.

Wil je nagenieten? Of nog eens nalezen wie ook alweer die leuke Parel was waar je zo enthousiast over was? Hier vind je een overzicht van alle parels die in 2024 hebben meegedaan.

Op naar de editie van 2025?!

We genieten eerst van de zomer, maar daarna gaan we weer aan de slag met de voorbereidingen voor de Parel editie van 2025.

Lijkt het je leuk om mede de Pareldag te organiseren? Vele handen maken licht werk. En je leert je buurtbewoners eens op een andere manier kennen.

Mails ons op parels@bezuidenhout.nl. We geven je graag meer informatie en beantwoorden je vragen.