Het is bijna 8 juni, Pareldag!

Op zaterdag 8 juni is het Pareldag! Wandel of fiets door de wijk, tussen 11.00 en 16.30 uur. Ga binnen bij de locaties en woningen met een parelvlag voor de deur en laat je inspireren voor creatieve, getalenteerde en bijzondere buurtbewoners!

Je bent ook van harte welkom bij de opening om 10.00 uur in de Bezuidenhut (Spaarwaterveld). Sjaak Bral verzorgt de opening, en koffie en een stukje Haagse Kakker staan voor je klaar.

De pareldag is voor en door Bezuidenhouters, voor jong en oud. Parels van Bezuidenhouters openen hun deuren voor de buurt.

48 Parels houden open huis

Dit jaar is de 15e (!) editie en maar liefst 48 parels houden open huis. Meer weten? Hier vind je meer uitleg over wat een Pareldag is. En hier vind je een overzicht van alle deelnemende parels.

Groene vingers, schilderijen, een historische wandeling, fotografie, sieraden, muziek, oude auto’s, po√ęzie. Er is van alles te zien en te doen.

Het precieze programma kun je hier bekijken en downloaden. Bepaal wat je het meeste aanspreekt en stel zo zelf je persoonlijke programma samen.

Let op! Bij sommige parels is het belangrijk op tijd te zijn (bijvoorbeeld vanwege een concert, voordracht of andere activiteit). Dat staat dan aangegeven bij de informatie over die parel.

Vragen?

Laat het ons weten op parels@bezuidenhout.nl.

De Parels en de werkgroep hopen u op zaterdag 8 juni als bezoeker te begroeten.