Over een maandje is het zover: 10 juni Pareldag!

De voorbereidingen zijn in volle gang. Alle Parels zijn bekend en kijken uit naar 10 juni, Pareldag. Het programma is definitief, de folder gedrukt. Deze vind je binnenkort ook in je brievenbus. Wil je alvast een kijkje nemen? Hier kun je het programma bekijken en downloaden. Parelteam en Parels werken aan de laatste voorbereidingen.

Een Pareldag is niet compleet zonder bezoekers. Dus… zet 10 juni in je agenda! Neem op de Pareldag een kijkje bij alle creatieve, inspirerende, veelzijdige, getalenteerde buren in Bezuidenhout. Ontdek de wijk en haar bewoners van een nieuwe kant. We kijken er naar uit je op 10 juni te zien!

Meer over de Parels

Creatieve en gepassioneerde buurtbewoners openen hun deuren. Kom langs: ontdek de hobbies, passies, talenten en verzamelingen van je buren en de veelzijdigheid van onze wijk.

  • De Pareldag 2023 vindt plaats op zaterdag 10 juni 2023.
  • Feestelijke opening om 10.00 uur in het Wijk- en Dienstencentrum (met koffie en Haagse kakker)
  • Van 11.00 tot 16.30 uur kun je de Parels bezoeken. Voor sommige Parels gelden specifieke tijden. Kijk daarvoor in het programma.
  • Alle Parels herken je aan de Parel-vlag bij de locaties of bij de Parels thuis.
  • Samen vormen de Parels een leuke fiets- of wandelroute door Bezuidenhout. Je kunt alle Parels bezoeken of een paar. Je kunt de route uit het programma volgen, of je eigen route maken. 
  • Vragen, opmerkingen, of wil je meehelpen met de organisatie? Mail ons op parels@bezuidenhout.nl.
header Parels van de Bezuidenhout

Kom langs op 10 juni!