Het was weer geweldig!

Wat waren er weer veelzijdige, creatieve, inspirerende en enthousiaste Parels van wijkbewoners. En wat was het leuk dat jullie – bewoners van Bezuidenhout – weer massaal zijn gaan ‘gluren bij de buren’.

Ook de 2022-editie van de Pareldag is weer een succes geweest. We hebben genoten. Wat hebben we toch een leuke en bijzondere wijk!

Enthousiast om mee te helpen met de organisatie van 2023? Mail ons op parels@bezuidenhout.nl.

Op zaterdag 11 juni openden de Parels speciaal voor wijkgenoten en belangstellenden hun deuren. Thuis of op locatie. Zij hebben ‘een kijkje in de keuken’ gegeven en hun bijzondere passie, hobby of verzameling kunnen tonen.

Wilt u nagenieten? Kijk dan hier voor een overzicht van alle parels. Of kijk hier, als je het programmaboekje wilt inzien en/of downloaden.