Doe mee als Parel! Meld je nu aan!

Op zaterdag 11 juni vindt de volgende Pareldag plaats. Doe mee en meld je aan als Parel! Schrijf ons op parels@bezuidenhout.nl of vul hier het aanmeldformulier in.

Deel je talent, hobby of passie met de buurtbewoners van Bezuidenhout! Dit kan van alles zijn: muziek, gedichten, schilderijen, yoga, rondleidingen door de wijk, workshops, beelden, tuinen, en nog veel meer. Bezoekers zijn buurtbewoners, van klein tot groot.

Parels kunnen bezoekers bij hen thuis ontvangen of op een locatie (zoals de bibliotheek, de Bezuidenhut of de Christus Triumfatorkerk).

Wil je meedoen en jouw talent, passie of hobby delen? Vul hier het aanmeldformulier in of schrijf ons op parels@bezuidenhout.nl. Uiteraard kunt je ons ook mailen als je vragen hebt over de Pareldag en deelname.

Hier krijg je een indruk van de parels van vorig jaar.