Parelroute 11 september gaat door!!!

Op 11 september staat de Parels van Bezuidenhout gepland. Talentvolle en creatieve bewoners openen hun deuren voor wijkbewoners. Bezoek onze parels en geniet van beeldende kunst, muziek, voordrachten, groen, wandelingen, auto’s en nog veel meer. Ook voor kinderen zijn er leuke parels om te bezoeken.

Hier vind je een overzicht van alle 44 parels die dit jaar meedoen. Neem een sneak preview, bekijk de foto’s, lees de korte omschrijvingen en bedenk alvast waar je op 11 september graag wilt gaan kijken.

Plannen blijft lastig in deze corona-tijden. Zoals de huidige situatie nu is, zien wij voldoende mogelijkheden voor een veilige en verantwoorde Pareldag. Uiteraard houden we de situatie nauwlettend in de gaten en laten we het weten als er toch iets mocht veranderen.