Meld u aan als Parel!

We zijn op zoek naar de Parels in onze wijk Bezuidenhout. Heeft u een bijzondere hobby, passie of gave? Laat het zien aan uw wijkgenoten!

Wat zijn de Parels van Bezuidenhout?

De Parelroute is een open-huizen route langs het talent in de wijk Bezuidenhout. Dit jaar vindt de Pareldag plaats op zaterdag 11 september 2021. Maakt u schilderijen, beelden, sieraden of andere beeldende kunst? Maakt u muziek? Draagt u gedichten voor? Heeft u een bijzondere verzameling? Organiseert u workshops (over wijn, yoga, of andere boeiende onderwerpen)? Meld u aan als Parel!

Deel uw talenten en passies met uw wijkgenoten. Meld u aan als Parel!

Elk talent is welkom. De enorme diversiteit aan Parels maakt de route een aantrekkelijk evenement voor Bezuidenhouters. Heeft u al eens deelgenomen? Ook dan bent u van harte welkom om opnieuw Parel te zijn; om bestaand of nieuw werk te tonen.

Schrijf ons op parels@bezuidenhout.nl en meld u aan!

En… hoe zit het met corona?

Het Parelteam staat te springen om een nieuwe Pareldag te organiseren. Uiteraard is alles onzeker in dit corona-tijdperk. Toch moeten we nu al beginnen met organiseren als we straks een succesvolle dag willen houden. Uiteraard staat de veiligheid en gezondheid van onze wijkbewoners voorop.

Mocht 4-6 weken van te voren blijken dat het toch niet mogelijk is op een verantwoorde wijze de Pareldag te houden, dan zullen we alternatieven bekijken.

Heeft u idee├źn, aarzelingen? Deel het met ons op parels@bezuidenhout.nl. We horen graag van u!