Extra Workshop Margriet Snaterse!

Op 9 juni is ook het voormalig ministerie van SZW aan de Anna van Hannoverstraat open voor het publiek tijdens de Parelroute in het Bezuidenhout. Margriet Snaterse geeft er om 14:00 uur een workshop voor bewoners uit de buurt en uit het pand.

De buurt en de omgeving levendiger en vrolijker maken, dat is de specialiteit van kunstenares Margriet Snaterse. Met haar kleurrijke muurschilderingen maakt zij binnen en buitenruimtes weer leefbaar. Margriet betrekt wijkbewoners van alle leeftijden bij het ontwerpproces middels workshops of gaat samen met hen tekenen en ontwerpen.

Iedereen die wil, mag meedoen met het schilderen van een levensgroot schilderij.  Het doek is zo groot dat je ervoor kan staan en een ander kan overtrekken of iemands schaduw kan overtrekken. Vervolgens schilderen mensen de lijnen in, terwijl ze met elkaar in gesprek zijn. Als er mensen zijn die liever iets anders maken, dan is daar ook ruimte voor.

Start: 14:00 uur

Locatie: ANNA&Co, achterzijde van het gebouw aan de Wilhelmina van Pruimenweg 55

Wie: Margriet Snaterse, SNATERSE URBAN CREATION

Voor meer informatie over Magriet Snaterse check haar website www.margrietsnaterse.nl!