Parels van Bezuidenhout: 10 juni 2023. Doe mee!

Op zaterdag 10 juni 2023 vindt er weer een Pareldag plaats. Doe mee als Parel of kom kijken bij de Parels van onze wijk. Aanmelden kan via dit formulier.

De Pareldag is een veelzijdige en inspirerende wandel- en fietsroute door de wijk waarbij creatieve en getalenteerde bewoners hun hobbies en passies tonen. Bij hen thuis en op openbare locaties. Voor en door Bezuidenhouters!

Bezuidenhout bruist van het talent: doe mee!

Maak je muziek? Schilder je? Heb je groene vingers? Schrijf je gedichten? Maak je pentekeningen? Kun je glasblazen? Heb je een bijzondere auto? De talenten, passies, hobbies en professies van Bezuidenhouters zijn nog veel gevarieerder dan wat hier is opgesomd. De Pareldag is voor en door jong en oud, en biedt een enorme diversiteit.

Ben jij ook een Parel van een Bezuidenhouter en wil je dit delen met je buurtgenoten? Meld je aan via dit formulier. Vragen? Mail ons via parels@bezuidenhout.nl. Of kijk hier voor meer informatie.

Meer over de Parels

Creatieve en gepassioneerde buurtbewoners openen hun deuren. Kom langs: ontdek de hobbies, passies, talenten en verzamelingen van je buren en de veelzijdigheid van onze wijk.

Praktische info over een Pareldag

  • De Pareldag 2023 vindt plaats op zaterdag 10 juni 2023.
  • Van 11.00 tot 16.30 uur kun je de Parels bezoeken. Voor sommige Parels gelden specifieke tijden.
  • Alle Parels herken je aan de Parel-vlag bij de locaties of bij de Parels thuis.
  • Samen vormen de Parels een leuke fiets- of wandelroute door Bezuidenhout. Je kunt alle Parels bezoeken of een paar. Je kunt de route uit het programma volgen, of je eigen route maken.
  • Vragen, opmerkingen, of wil je meehelpen met de organisatie? Mail ons op parels@bezuidenhout.nl.

Vorige edities

Wilt u meer weten over de Parels? Bekijk hieronder de filmpjes van voorgaande edities (met o.a. dank aan Stichting Haagse Dingen). Of bekijk hier wie er vorig jaar hebben deelgenomen.

Parelteam

De ‘Parels van Bezuidenhout’ wordt georganiseerd door een werkgroep van vrijwilligers. Wilt u helpen met de organisatie? Heeft u vragen of idee├źn? Wilt u meedoen als Parel? Laat het ons weten via parels@bezuidenhout.nl.

Kijk hier voor onze Facebook pagina!