Parels van Bezuidenhout

Deze diashow vereist JavaScript.

Parels 2019 op zaterdag 8 juni!

Noteer in uw agenda: zaterdag 8 juni is er weer een leuke activiteit in onze wijk. Maar liefst 40 wijkgenoten geven u  ‘een kijkje in de keuken’ en tonen bij hen thuis of op locatie hun bijzondere passie, hobby of verzameling. De Parels vormen samen een leuke wandel- of fietsroute. De Parels herkent u aan een vlag bij hun huis. De Parels zijn van 11:00 tot 16:30 uur te bezoeken. Kijk hier voor meer informatie over de verschillende Parels.

De Parelroute wordt om 10.00 uur geopend, bij de Bezuidenhut. U bent van harte welkom. Start de Parelroute met een kopje koffie en een Haagse Kakker.

Benieuwd wat de Parels zijn? Bekijk onderstaande video en geniet mee van editie 2018. Met dank aan Stichting Haagse Dingen.

Krijg een indruk van de Parels van Bezuidenhout!

Parelroute

De Parels vormen samen een originele fiets- en wandelroute door de wijk. Op deze pagina vindt u foto’s en filmpjes van voorgaande editiesom een verdere indruk te krijgen van wat de Parelroute inhoudt.

Vindt u de Parelroute leuk, wilt u helpen in de organisatie of wilt u zich opgeven als Parel voor 2020? Volgend jaar organiseert de werkgroep opnieuw een Pareldag. U kunt zich alvast aanmelden via parels@bezuidenhout.nl.

Anne-Marieke, Desiree, Gerda, Ingo, Jacob, Mireille, Nico, Petra, Robert en Will

Kijk hier voor onze Facebook pagina!