Parels van Bezuidenhout

Tijdens de jaarlijkse Pareldag houden gepassioneerde en getalenteerde wijkbewoners open huis. Kunst, muziek, bijzondere verzamelingen, vertellingen en nog veel meer. Doe mee als Parel of bezoek het talent in onze wijk.

Pareldag 2021: zaterdag 11 september 2021!

Dit jaar zal de pareldag plaatsvinden op zaterdag 11 september (uiteraard onder voorbehoud van de corona-situatie op dat moment).

Meld je aan als Parel

Heeft u / heb jij een bijzondere hobby? Een leuke passie? Een bijzondere gave? Toon het aan onze wijkbewoners en doe mee met de Pareldag. Mail ons op parels@bezuidenhout.nl (aanmeldingen, vragen, etc).

Elk talent is welkom

De Pareldag is voor en door jong en oud. Bestaand en/of nieuw werk is welkom. De Pareldag biedt een enorme diversiteit – zoals ook te zien is op de pagina’s over de Parels 2019.

Graag zien we ook u als Parel. Kent u een andere parel van een wijkbewoner? Maak hem of haar op de Pareldag opmerkzaam!

Corona-maatregelen

Het Parelteam houdt de corona-ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Vooruit plannen is ook nu nog lastig. Het is wel nodig om nu alvast aan de slag te gaan met de organisatie, om straks een Pareldag te kunnen organiseren. Hopelijk kunnen we met veel enthousiasme weer een bijzondere Pareldag realiseren, en met elkaar genieten van al het talent in de wijk.

Mocht echter 4-6 weken van te voren blijken dat het toch niet mogelijk is op een verantwoorde wijze de Pareldag te houden, dan zullen we alternatieven bekijken. Bijvoorbeeld een ‘raam route’ of iets anders. Ideeën hiervoor zijn altijd welkom. Uiteraard staat de gezondheid van bezoekers en Parels voorop.

Over de ‘Parels van Bezuidenhout

Tijdens de Parels van Bezuidenhout geven wijkgenoten u  ‘een kijkje in de keuken’ en tonen bij hen thuis of op locatie hun bijzondere passie, hobby of verzameling. De Parels vormen samen een leuke wandel- of fietsroute.

Bekijk de Parels van 2019 voor een impressie van de vorige (jubileum!) editie. Of bekijk onderstaande video en geniet mee van editie 2018. Met dank aan Stichting Haagse Dingen.

Parelteam

De ‘Parels van Bezuidenhout’ wordt georganiseerd door een werkgroep van vrijwilligers. Wilt u helpen met de organisatie? Heeft u vragen of ideeën? Wilt u meedoen als Parel? Laat het ons weten via parels@bezuidenhout.nl.

Anna, Anne-Marieke, Aubine, Gerda, Ingo, Jan-Willem, Mireille, Nico, Petra en Robert

Kijk hier voor onze Facebook pagina!