Parels van Bezuidenhout

Geen Parels 2020 ūüôĀ

Dit jaar vindt er helaas geen Parelroute plaats. We zijn nog op zoek naar een organisator voor de Parelroute 2021. Vragen of interesse? Stuur een berichtje aan parels@bezuidenhout.nl.

Parels van Bezuidenhout

Tijdens de Parels van Bezuidenhout geven wijkgenoten u ¬†‚Äėeen kijkje in de keuken‚Äô en tonen bij hen thuis of op locatie¬†hun bijzondere passie, hobby of verzameling. De Parels vormen samen een leuke wandel- of fietsroute. De Parels herkent u aan een vlag bij hun huis. De Pareldag vindt plaats op een weekenddag in juni.

Bekijk de Parels van 2019 voor een impressie . Of bekijk onderstaande video en geniet mee van editie 2018. Met dank aan Stichting Haagse Dingen.

Krijg een indruk van de Parels van Bezuidenhout!

Parelroute

De Parels vormen¬†samen een originele fiets- en wandelroute door de wijk. Op deze pagina vindt u foto’s en filmpjes van voorgaande edities,¬†om een verdere indruk te krijgen van wat de Parelroute inhoudt.

Vindt u de Parelroute leuk, wilt u helpen in de organisatie of wilt u zich opgeven als Parel voor 2021? Volgend jaar organiseert de werkgroep opnieuw een Pareldag. U kunt zich alvast aanmelden via parels@bezuidenhout.nl.

Anne-Marieke, Desiree, Gerda, Ingo, Jacob, Mireille, Nico, Petra, Robert en Will

Kijk hier voor onze Facebook pagina!