Parels van Bezuidenhout: 8 juni 2024!

Op zaterdag 8 juni 2024 vindt er weer een Pareldag plaats. Dit jaar vieren we het 15-jarig jubileum! Doe mee als Parel, of kom kijken en leer de wijk op een andere manier kennen.

De Pareldag is een veelzijdige en inspirerende wandel- en fietsroute door Bezuidenhout waarbij creatieve en getalenteerde bewoners hun hobbies en passies tonen. Bij hen thuis en op openbare locaties. Voor en door Bezuidenhouters!

Aanmelden als Parel – deadline 16 maart

Doe mee als Parel! Meld je aan via dit formulier of via onderstaande button. Aanmelden kan tot 16 maart 2024.

Maak je muziek, kunst, heb je groene vingers, schrijf je gedichten, speel je toneel, heb je een verzameling of is er iets anders wat je wilt delen met de buurt? Dan ben jij een Parel en zouden we het heel leuk vinden als je meedoet op 8 juni. Je kunt thuis open huis houden of deelnemen op een van de openbare locaties. Alleen of met een groepje of samen met andere Parels. Meld je aan via dit formulier.

Twijfel of vragen? Mail ons!

Twijfel je of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via parels@bezuidenhout.nl. We weten dat veel wijkbewoners bescheiden zijn over hun talenten en passies. Terwijl het zonde is om dat niet te delen met geïnteresseerde mede bewoners. We overleggen en beantwoorden je vragen graag.

Krijg een indruk van vorig jaar

Meer weten wat de Pareldag inhoudt? Vorig jaar deden er zo’n 50 (!) Parels mee. Kijk hier voor een indruk van afgelopen jaar. Help mee om ook van dit jaar een succes te maken.

Meld je aan als Parel, of kom kijken. Schrijf zaterdag 8 juni ’24 in ieder geval in de agenda.

Bezuidenhout bruist van het talent!

Wist je dat er getalenteerde buren zijn die muziek maken? Buren die schilderen? Buren met groene vingers. Buren die gedichten schrijven. Buren die pentekeningen maken. Er is minimaal een buurtbewoner die kan glasblazen. Er zijn buren met bijzondere auto’s. Etc etc. De talenten, passies, hobbies en professies van Bezuidenhouters zijn nog veel gevarieerder dan wat hier is opgesomd. De Pareldag is voor en door jong en oud, en biedt een enorme diversiteit. Kom kijken!

Heb je vragen over de Parels van Bezuidenhout? Mail ons via parels@bezuidenhout.nl.

Meer over de Parels

Creatieve en gepassioneerde buurtbewoners openen hun deuren. Kom langs: ontdek de hobbies, passies, talenten en verzamelingen van je buren en de veelzijdigheid van onze wijk.

Praktische info over een Pareldag

  • De Pareldag 2024 vindt plaats op zaterdag 8 juni 2023.
  • Het precieze programma komt t.z.t. nog op deze website. Om een idee te hebben: van waarschijnlijk 11.00 tot 16.30 uur kun je de Parels bezoeken. Voor sommige Parels gelden specifieke tijden.
  • Alle Parels herken je aan de Parel-vlag bij de locaties of bij de Parels thuis.
  • Samen vormen de Parels een leuke fiets- of wandelroute door Bezuidenhout. Je kunt alle Parels bezoeken of een paar. Je kunt de route uit het programma volgen, of je eigen route maken.
  • Vragen, opmerkingen, of wil je meehelpen met de organisatie? Mail ons op parels@bezuidenhout.nl.

Vorige edities

Wilt u meer weten over de Parels? Bekijk hieronder de filmpjes van voorgaande edities (met o.a. dank aan Stichting Haagse Dingen). Of bekijk hier wie er vorig jaar hebben deelgenomen.

Parelteam

De ‘Parels van Bezuidenhout’ wordt georganiseerd door een werkgroep van vrijwilligers. Wilt u helpen met de organisatie? Heb je vragen of idee├źn? Wil je meedoen als Parel? Laat het ons weten via parels@bezuidenhout.nl.

Je vindt ons ook op Facebook, Instagram en Nextdoor: