Parels van Bezuidenhout: de 2022 editie gemist? Doe volgend jaar mee!

Wat waren er weer veelzijdige, creatieve, inspirerende en enthousiaste Parels van wijkbewoners. En wat was het leuk dat jullie – bewoners van Bezuidenhout – weer massaal zijn gaan ‘gluren bij de buren’. Wat hebben we toch een leuke en bijzondere wijk!

Wees erbij in 2023!

Enthousiast om mee te helpen met de organisatie van 2023? Mail ons op parels@bezuidenhout.nl.

Meer over de Parels van 11 juni 2022

Creatieve en gepassioneerde buurtbewoners openen hun deuren. Kom langs: ontdek de hobbies, passies, talenten en verzamelingen van je buren en de veelzijdigheid van onze wijk.

Wil je weten wie er deelnamen? Hier vind je een overzicht van alle deelnemende Parels. En hier vind je het programma van 2022.

Praktische info over een Pareldag

  • De Pareldag 2022 vindt plaats op zaterdag 11 juni 2022.
  • Om 10.15 uur vindt de opening plaats in het Wijk- en Dienstencentrum (Joh. Camphuijsstr 25) met een kopje koffie en Haagse kakker. Je bent van harte welkom.
  • Van 11.00 tot 16.30 uur kun je de Parels bezoeken. Voor sommige Parels gelden specifieke tijden. Dit staat aangegeven bij de informatie per Parel.
  • Alle Parels herken je aan de Parel-vlag bij de locaties of bij de Parels thuis.
  • Samen vormen de Parels een leuke fiets- of wandelroute door Bezuidenhout. Je kunt alle Parels bezoeken of een paar. Je kunt de route uit het programma volgen, of je eigen route maken.
  • Vragen, opmerkingen, of wil je volgend jaar meehelpen met de organisatie? Mail ons op parels@bezuidenhout.nl.

Vorige edities

Op zaterdag 11 september 2021 openden 44 Parels speciaal voor enthousiaste wijkgenoten en belangstellenden hun deuren. Thuis of op locatie. Zij hebben ‘een kijkje in de keuken’ gegeven en hun bijzondere passie, hobby of verzameling kunnen tonen. We hebben weer genoten.

Wilt u nagenieten? Kijk dan hier voor een overzicht van alle parels. Kijk hier, als u het programmaboekje wilt inzien en/of downloaden. Of bekijk het filmpje van de Parels in het SoZa gebouw:

Bezuidenhout bruist van het talent

De Pareldag is voor en door jong en oud, en biedt een enorme diversiteit. Houd onze Facebook pagina en deze website in de gaten voor meer informatie over de parels.

Corona-maatregelen

De gezondheid van bezoekers en Parels staat voorop. We houden de situatie en richtlijnen in de gaten. Mocht de Pareldag in juni niet op de normale wijze door kunnen gaan, bekijken we alternatieven als een ‘raam route’ of anders.  

Over de ‘Parels van Bezuidenhout

Tijdens de Parels van Bezuidenhout geven wijkgenoten u  ‘een kijkje in de keuken’ en tonen bij hen thuis of op locatie hun bijzondere passie, hobby of verzameling. De Parels vormen samen een leuke wandel- of fietsroute.

Bekijk ook de Parels van 2019 voor een impressie van de (jubileum!) editie. Of bekijk onderstaande video en geniet mee van editie 2018. Met dank aan Stichting Haagse Dingen.

Parelteam

De ‘Parels van Bezuidenhout’ wordt georganiseerd door een werkgroep van vrijwilligers. Wilt u helpen met de organisatie? Heeft u vragen of ideeën? Wilt u meedoen als Parel? Laat het ons weten via parels@bezuidenhout.nl.

 

Anna, Aubine, Jan-Willem, Mireille en Petra

Kijk hier voor onze Facebook pagina!