Parels van Bezuidenhout

Ontdek het talent in onze wijk en bezoek de Parels van Bezuidenhout!

Wat hebben we weer genoten! Ook de 2021-editie van de Pareldag was een succes: met maar liefst 44 bijzondere Parels en vele enthousiaste bezoekers. Wat hebben we toch een leuke, creatieve en bijzondere wijk! Enthousiast om mee te helpen met de organisatie van 2022? Mail ons op parels@bezuidenhout.nl.

Op zaterdag 11 september openden de Parels speciaal voor wijkgenoten en belangstellenden hun deuren. Thuis of op locatie. Zij hebben ‘een kijkje in de keuken’ gegeven en hun bijzondere passie, hobby of verzameling kunnen tonen.

Wilt u nagenieten? Kijk dan hier voor een overzicht van alle parels. Kijk hier, als u het programmaboekje wilt inzien en/of downloaden. Of bekijk het filmpje van de Parels in het SoZa gebouw:

Bezuidenhout bruist van het talent

De Pareldag is voor en door jong en oud, en biedt een enorme diversiteit. Houd onze Facebook pagina en deze website in de gaten voor meer informatie over de parels.

Corona-maatregelen

De gezondheid van bezoekers en Parels staat voorop. Blijf daarom de basisregels volgen tegen verspreiding van het coronavirus. Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie. Blijf handen wassen en afstand houden. Zorg voor voldoende frisse lucht. Bij klachten: blijf thuis en laat u snel testen. Zo geeft u corona geen kans.

Over de ‘Parels van Bezuidenhout

Tijdens de Parels van Bezuidenhout geven wijkgenoten u  ‘een kijkje in de keuken’ en tonen bij hen thuis of op locatie hun bijzondere passie, hobby of verzameling. De Parels vormen samen een leuke wandel- of fietsroute.

Bekijk de Parels van 2019 voor een impressie van de vorige (jubileum!) editie. Of bekijk onderstaande video en geniet mee van editie 2018. Met dank aan Stichting Haagse Dingen.

Parelteam

De ‘Parels van Bezuidenhout’ wordt georganiseerd door een werkgroep van vrijwilligers. Wilt u helpen met de organisatie? Heeft u vragen of ideeën? Wilt u meedoen als Parel? Laat het ons weten via parels@bezuidenhout.nl.

 

Anna, Anne-Marieke, Aubine, Gerda, Ingo, Jan-Willem, Mireille, Petra en Robert

Kijk hier voor onze Facebook pagina!