Parels van Bezuidenhout: 8 juni 2024!

Op zaterdag 8 juni 2024 vindt er weer een Pareldag plaats. Dit jaar vieren we het 15-jarig jubileum! Maar lieft 51 parels doen mee!

Kom kijken en leer de wijk op een andere manier kennen.

De Pareldag is een veelzijdige en inspirerende wandel- en fietsroute door Bezuidenhout waarbij creatieve en getalenteerde bewoners hun hobbies en passies tonen. Bij hen thuis en op openbare locaties. Voor en door Bezuidenhouters!

Wat kunt u verwachten? Muziek, kunst, groene vingers, gedichten, toneel, bijzondere verzamelingen en vele andere onderwerpen die leuk zijn om te delen met de buurt.

Krijg een indruk van vorig jaar

Meer weten wat de Pareldag inhoudt? Vorig jaar deden er zo’n 50 (!) Parels mee. Kijk hier voor een indruk van afgelopen jaar. Help mee om ook van dit jaar een succes te maken.

Kom kijken! Schrijf zaterdag 8 juni ’24 alvast in de agenda.

Bezuidenhout bruist van het talent!

Wist je dat er getalenteerde buren zijn die muziek maken? Buren die schilderen? Buren met groene vingers. Buren die gedichten schrijven. Buren die pentekeningen maken. Er is minimaal een buurtbewoner die kan glasblazen. Er zijn buren met bijzondere auto’s. Etc etc. De talenten, passies, hobbies en professies van Bezuidenhouters zijn nog veel gevarieerder dan wat hier is opgesomd. De Pareldag is voor en door jong en oud, en biedt een enorme diversiteit. Kom kijken!

Heb je vragen over de Parels van Bezuidenhout? Mail ons via parels@bezuidenhout.nl.

Meer over de Parels

Creatieve en gepassioneerde buurtbewoners openen hun deuren. Kom langs: ontdek de hobbies, passies, talenten en verzamelingen van je buren en de veelzijdigheid van onze wijk.

Praktische info over een Pareldag

  • De Pareldag 2024 vindt plaats op zaterdag 8 juni 2023.
  • Het precieze programma komt t.z.t. nog op deze website. Om een idee te hebben: van waarschijnlijk 11.00 tot 16.30 uur kun je de Parels bezoeken. Voor sommige Parels gelden specifieke tijden.
  • Alle Parels herken je aan de Parel-vlag bij de locaties of bij de Parels thuis.
  • Samen vormen de Parels een leuke fiets- of wandelroute door Bezuidenhout. Je kunt alle Parels bezoeken of een paar. Je kunt de route uit het programma volgen, of je eigen route maken.
  • Vragen, opmerkingen, of wil je meehelpen met de organisatie? Mail ons op parels@bezuidenhout.nl.

Vorige edities

Wilt u meer weten over de Parels? Bekijk hieronder de filmpjes van voorgaande edities (met o.a. dank aan Stichting Haagse Dingen). Of bekijk hier wie er vorig jaar hebben deelgenomen.

Parelteam

De ‘Parels van Bezuidenhout’ wordt georganiseerd door een werkgroep van vrijwilligers. Wilt u helpen met de organisatie? Heb je vragen of idee├źn? Wil je meedoen als Parel? Laat het ons weten via parels@bezuidenhout.nl.

Je vindt ons ook op Facebook, Instagram en Nextdoor: