Omgevingsoverleg over komst statushouders in Bezuidenhout

Het voormalig ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SoZaWe) wordt verbouwd om woonruimte te bieden aan in totaal 175 statushouders en Hagenaars.

,,In dit gebouw wordt ook ruimte gecreëerd voor ondernemers, kunstenaars, maatschappelijke organisaties en bijvoorbeeld ambachtslieden”, aldus de gemeente in een schrijven. ,, Samen met de nieuwe bewoners vormen zij vanaf februari 2018 een zogenaamde community. Deze gemeenschap is bedoeld om nieuwe Hagenaars een zo goed mogelijke start te geven in de stad”.

Op woensdag 24 januari vindt het eerste omgevingsoverleg plaats van 19.00 tot 21.00 uur. In dit periodieke overleg zijn onder andere de gemeente, stadsdeel Haagse Hout, omwonenden en ondernemingen in de omgeving, begeleiders en wijkagenten vertegenwoordigd.

Aanmelden voor het omgevingsoverleg
Heeft u belangstelling om deel te nemen aan het omgevingsoverleg? Stuur dan voor 22 januari een mail met uw gegevens naar het e-mailadres: statushouders.hh@denhaag.nl. Vermeld hierbij dat het gaat om het omgevingsoverleg over de Anna van Hannoverstraat.

Aanmelden voor het Open Huis
Woont u ook in de omgeving van de Anna van Hannoverstraat? Dan kunt u zich tot 22 januari opgeven voor het Open Huis via het e-mail adres: statushouders.hh@denhaag.nl. Vermeld in uw mail uw voor- en achternaam, adres en telefoonnummer. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.