Nomineer uw initiatief voor de Haagse Succes Awards

Bron: Gemeente Den Haag

Nomineer uw favoriete wijkinitiatief voor de Succes Awards. In ieder stadsdeel wordt een winnaar gekozen. De winnaars ontvangen € 1250 van de gemeente om hun initiatief nog succesvoller te maken.

Werkt u of uw organisatie aan het vergroten van de leefbaarheid in de wijk? Stimuleert u het contact tussen verschillende culturen? Kortom, zorgt uw project of organisatie voor verbinding tussen mensen en het versterken van betrokkenheid in uw stadsdeel? Of kent u zo’n organisatie of project? Nomineer uw initiatief dan voor de Haagse Succes Awards.

Voorbeeld van een initiatief: Het Mama Verhalen Koor is een bijzondere groep vrouwen met verschillende culturele, religieuze en etnische achtergronden die wekelijks bij elkaar komt om samen te zingen en hun ervaringen van afgelopen week met elkaar te delen. Fotograaf: Emmy de Graaf

Deze campagne is gestart om dit soort initiatieven te waarderen. Het project wordt ondersteund door de gemeente die voor het beste initiatief per stadsdeel de Haagse Succes Award toekent. In alle stadsdelen worden evenementen gehouden waar de winnaars gekozen worden. De winnaars ontvangen van de gemeente € 1250 om te investeren in hun project.

Meer informatie en aanmelden
U kunt initiatieven aanmelden op de website www.haagssucces.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de evenementen.