Muziek in Bezuidenhout 27 augustus: Paul Cherryseed en Holandestinas brengen Spaarwaterveld in Braziliaanse sferen

Dat de zomer in Bezuidenhout nog niet voorbij is, bewijst het volgende openluchtconcert op het Spaarwaterveld. Troubadour Paul Cherryseed en het wereldmuziek-duo Holandestinas getuigen daar zondag 27 augustus aanstaande samen van hun liefde voor Braziliaanse muziek.<

Holandestinas is gevormd door de wereldreizigers Pauline de Vet (viool en zang) en Ilse Roskam (accordeon en zang). In Brazilië hebben zij samen muziekprojecten gedaan met kinderen in sloppenwijken. Behalve Braziliaanse klanken staan ook Joodse -, Ierse – en Zigeunermuziek op hun repertoire.

Op het Spaarwaterveld treden de Holandestinas op met Paul Cherryseed. Als troubadour brengt hij zelfgeschreven folk- en popliedjes ten gehore. Paul is de partner van Ilse en deelt de liefde van de Holandestinas voor Braziliaanse muziek. Geïnspireerd door een reis door het land vermengt hij zijn eigen folk-pop met Braziliaanse forró en samba.
Liefhebbers van Braziliaanse en wereldmuziek zijn op 27 augustus van harte welkom op het Spaarwaterveld. De toegang is gratis en het concert begint om 14.00 uur. Een klein voorproefje is te zien op YouTube: