Leefbaarheid van de wijk vraagt lange adem

Ella Schepel van het wijkberaad en adviseur Jacob Snijders lichten het graag toe. Snijders haalt gelijk het verhaal van de LER erbij: “Nog voordat alle grote bouwplannen er waren, ondertussen verpakt in het plan Central Innovation District (CID), zijn we in 2016 gestart met het bouwen van een leefbaarheidsmonitor.
Tekst: Mark Hoogland, Foto: Els SmeetsLees verder  »

Residents’ Meeting 2024

Dear resident,

Curious about what’s happening in Bezuidenhout? Join us for the residents’ meeting on May 23rd. We’ll gladly update you on the activities carried out by the Wijkberaad Bezuidenhout and other volunteers over the past year to maintain a pleasant and livable environment in Bezuidenhout. We’re also interested in hearing where further attention is needed. The meeting is Dutch spoken.
Lees verder  »

Bewonersvergadering 23 mei 2024

Beste bewoner,

Weten wat er gebeurt in Bezuidenhout? Kom naar de bewonersvergadering op 23 mei. We praten je graag bij over wat het Wijkberaad Bezuidenhout en andere vrijwilligers het afgelopen jaar hebben gedaan voor wijk en bewoners om Bezuidenhout prettig en leefbaar te houden. Ook horen we graag waar nog aandacht gewenst is. Daarnaast bespreken we de stand van zaken van de bouwplannen voor de wijk en wat dat voor ons als bewoners kan betekenen.
Lees verder  »

De nieuwe wijkkrant: Februari 2024 BZHNieuws 90

De nieuwste editie van de wijkkrant staat nu online. Veel leesplezier!

Alle edities van de Bezuidenhoutse wijkkrant sinds 2006 zijn te vinden op de site.

De nieuwe wijkkrant: December 2023 BZH Nieuws 89

De nieuwste editie van de wijkkrant staat nu online. Veel leesplezier!

Alle edities van de Bezuidenhoutse wijkkrant sinds 2006 zijn te vinden op de site.

Bezuidenhout on Ice zoekt vrijwilligers

Deze winter gaat er weer geschaatst worden in Bezuidenhout, met onze eigen schaatsbaan voor en door Bezuidenhouters.

Van  19 december tot 6 januari  ligt de schaatsbaan op het Spaarwaterveld.


(18 December 2023 en 6 Januari 2024)

Vrijwilligers nodig, zelfs als je maar één keer kunt.
Wij zijn op zoek naar helpende handen:  Schaatsen en schaatsplezier is alleen mogelijk met de hulp van een groot aantal vrijwilligers. Help mee om ook van dit jaar een succes te maken! Wil je slechts één keer helpen? Ook dan is je bijdrage zeer welkom.

We zoeken voor zowel de opbouw (18 december 12 uur) als de afbouw (6 januari 12 uur) een sterke sjouwers. En niet te vergeten het schoonmaken van de baan na 17 uur zodat er de volgende dag volop weer geschaatst kan worden. Meld je aan via IJsbaantje.nl

Een Bezuidenhout site