Lijsttrekkersdebat Bezuidenhout op 5 maart

Op zaterdag 5 maart hebben wij het Bezuidenhoutse lijsttrekkersdebat georganiseerd. Doel van dit debat was om de politieke partijen aan de tand te voelen op verschillende Bezuidenhoutse onderwerpen. Dit debat maakt onderdeel van de Bezuidenhoutse campagne waarin Bezuidenhouters geïnformeerd worden over de Haagse politiek op wat zij doen voor de leefbaarheid in onze wijk.

Verkiezingsdebat Bezuidenhout – Gemeenteraadsverkiezingen 5 maart 2022

‘s Middags konden inwoners èn alle politieke partijen in de Theresiastraat op verschillende punten aangeven wat zij (met een Bezuidenhoutse blik) belangrijk vinden op de onderwerpen: Mobiliteit, Zorg, Jeugd, Duurzaamheid, Verdichting.
Om 17.00 uur volgde het lijsttrekkersdebat in het wijkcentrum. Hiervoor waren tien politieke partijen uitgenodigd. Omdat het debat draait om Bezuidenhout waren de vijf grootste partijen van Bezuidenhout (op basis van de uitslag gemeenteraadsverkiezingen 2018) èn vijf kleinere partijen die veel voor Bezuidenhout hebben betekend (CDA, CU/SGP, Haagse Stadspartij, Partij voor de Dieren, SP) uitgenodigd. Samen zijn zij met elkaar het debat aangegaan over Bezuidenhout. 
Nieuwsgierig naar wat deze partijen met onze wijk voor hebben? Bekijk hierboven de beelden van het debat. 

Op zaterdag 5 maart gaat Bezuidenhout in gesprek met de politieke partijen. ’s Middags kunt u in verschillende winkels op de Theresiastraat uw mening geven over een aantal belangrijke Bezuidenhoutse thema’s. U kunt uw mening  over bijvoorbeeld alle hoogbouw, de zorg, het verduurzamen van woning of van het gas af meegeven aan de politieke partijen. Ook zij lopen rond in de Theresiastraat. De winkels zijn herkenbaar aan blauw-oranje ballonen voor de deur.

Vanaf 16.30 uur bent u van harte welkom in het Wijk- en Dienstencentrum Bezuidenhout voor het lijsttrekkersdebat. De lijsttrekkers van VVD, Hart voor Den Haag, D66, CU/SPG, SP, CDA, GroenLinks, Denk, PvdA en Partij voor de Dieren zijn aanwezig. Zij gaan om 17.00 uur het gesprek aan over de toekomst van Bezuidenhout. 

En als u niet in verkiezingsbeloften gelooft, maar wel in daden, kijk dan eens op Bezuidenhout KIEST https://bezuidenhout.nl/bezuidenhout-kiest/ . Hier vindt u filmpjes per partij over wat zij de afgelopen 4 jaar hebben gedaan voor Bezuidenhout. Iedere paar dagen komt er een filmpje bij.