KPN 4G wint het eerste BeaBeach Bedrijvenvolleybaltoernooi in Bezuidenhout

Bron : Volleybal Vereniging Haaglanden

Donderdag 9 juli vond de finale plaats van het eerste BeaBeach Bedrijvenvolleybaltoernooi. Op dit beachvolleybalveld gelegen in het Bezuidenhout organiseerde Volleybalvereniging Haaglanden een toernooi voor omringende bedrijven. Tien teams schreven zich in, uiteindelijk won team KPN 4G de spannende finale. Met setstanden 19-21, 21-19 en 15-12 pakte zij de winst van het team bestaande uit ZZP’ers uit het Bezuidenhout. De derde plaats werd een prooi voor AT&T.

KPN 4G

Beachzand van het WKBeachstadion Den Haag
Eerder die dag werd het zand op BeaBeach gestort, dat afkomstig is uit het beachstadion van het WK op de Hofvijver. Op dit speciale zand speelde de vier teams de kruisfinales, waarna de finale plaatsvond. Er was een gouden, zilveren en bronzen beker voor de drie beste teams, en een beachvolleybal voor alle teams. Prijzen werden beschikbaar gesteld door het World Trade Centre The Hague en AT&T. Ook kregen de teams een uitnodiging om in Lindobeach een toernooi te spelen.

Tien teams uit omringende bedrijven
Tien teams hebben zich de afgelopen weken na werktijd in het zweet gewerkt in twee poules. Deelnemers waren het ministerie van Buitenlandse Zaken (2 teams), AT&T, KPN (2 teams), Het CAK, de Belastingdienst, ZZP-netwerk Bezuidenhout, het World Trade Centre The Hague en het International Criminal Court/UN The Hague. De sfeer was gemoedelijk. Onder het genot van vrolijke muziek speelden de teams in vier tegen vier samenstelling, in zowel motregen als in de bloedhitte.

Organisatie door VV Haaglanden
Het toernooi werd georganiseerd door VV Haaglanden en is een groot succes gebleken. “De deelnemers zijn zeer te spreken over de sfeer, organisatie en de ligging en is er van omringende bedrijven veel belangstelling om mee te doen. Als volleybalvereniging laten wij graag zien hoe leuk deze sport is en mensen bij elkaar brengt. Zodoende organiseren wij waarschijnlijk in september nog een toernooi” aldus Rob Velders, voorzitter van VV Haaglanden en de drijvende kracht achter dit toernooi. VV Haaglanden is een grote dichtbij het Bezuidenhout gelegen volleybalvereniging.

Over BeaBeach
BeaBeach is een beachvolleybalveld in het pop-up park midden tussen de kantoren in het Beatrixkwartier in Den Haag. Het park is aangelegd op kosten van de gemeente Den Haag en het Wijkberaad Bezuidenhout. Het wordt beheerd door Volleybalvereniging Haaglanden. Inmiddels wordt er flink gebruik gemaakt van het veld. Het gebruik is gratis, reserveren kan via beabeach.nl.

Voor foto’s zie https://beta.myalbum.com/album/3U8QwpgnOC9v