Informatiecentrum Beatrixkwartier opent op 30 augustus 2002

Het Central Business District Beatrixkwartier Den Haag, gelegen pal naast de Utrechtsebaan tussen het Paleis van Justitie en het kantoor van Nationale Nederlanden, wordt ontwikkeld door de gemeente Den Haag en zes marktpartijen in een unieke publiek-private samenwerking. Hier voltrekt zich een ware metamorfose.

Hier wordt met 330 appartementen, 400.000 m2 kantoorruimte, een 4 sterren hotel met 200 kamers, convenience stores, diverse restaurants, creches, fitness-faciliteiten, een grand café, ondersteunende functies en ruim 5.000 parkeerplaatsen een gezellig en sfeervol gebied gecreëerd, waar rond 2006 ca 20.000 mensen zullen werken, wonen en ontspannen.

Voor het zover is, worden diverse gebouwen gesloopt, sommige gerenoveerd, niet passende functies verplaatst, en verschijnt een aantal nieuwe gebouwen. Equinox is recentelijk opgeleverd, CentreCourt is nagenoeg voltooid, Prinsenhof is in aanbouwen de Monarch in voorbereiding.

Om alle geïnteresseerden en belanghebbenden te kunnen laten zien hoe dit gebied er uit gaat zien, is het Informatiecentrum Beatrixkwartier opgezet, dat op vrijdag 30 augustus 2002 om 16.00 uur officieel zal worden geopend door wethouder A.J. Hilhorst.

Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn en verwelkomen u graag om 15.30 uur in het Informatiecentrum aan de Prinses Beatrixlaan 5 te Den Haag. U kunt dan samen met ons aan de hand van de maquette, film en andere beelden zien hoe deze nieuwe wereld gestalte krijgt.

Met vriendelijke groet,

Convenantpartners Beatrixkwartier

Nadere informatie:
Gemeente Den Haag, mevrouw E. Vos