Ik doe mee: Actie bereidheid Bezuidenhout Leefbaar voor iedereen

Beste Bezuidenhouters,

Zoals jullie denkelijk weten zet het wijkberaad zich al jaren in om de leefbaarheid in onze wijk te behouden en beter te krijgen. Met de komst van ongeveer 10.000 woningen en de daarbij behorende 20.000 nieuwe inwoners zal die leefbaarheid zwaar onder druk komen te staan. Denk aan scholen, speelplaatsen, parkeren, openbaar groen etc etc.

We hebben de gemeente, wethouders en gemeenteraad hier al jaren op gewezen zonder een enkel resultaat. Nu komt de komende maanden het “masterplan” voor al die woningen in de gemeenteraad ter goedkeuring.

We denken dat dat het moment is om met zoveel mogelijk Bezuidenhouters ons te laten horen. Hoe en wat en waar denken we nog over na maar het zou ons helpen om te weten hoeveel Bezuidenhouters met ons mee gaan doen.

Laat het ons weten via onderstaand formulier dan laten we jullie per mail weten wat en wanneer we iets organiseren. We hebben NU jullie steun nodig.

En kijk even bij de poster aktie.  Hoe mooi zou het zijn als heel Bezuidenhout vol hangt met actieposters. Je hebt de keuze uit verschillende posters. Print ze uit en hang ze voor het raam.   Klik hier voor de aktieposters

Groet,

Jacob Snijders
Voorzitter Wijkberaad Bezuidenhout