Het Kleine Loo krijgt nieuw asfalt

Bron: gemeente Den Haag

Het asfalt op Het Kleine Loo tussen de Carel Reinierszkade en de Reigersbergenweg wordt vernieuwd. De werkzaamheden beginnen maandag 1 juli en duren naar verwachting tot vrijdag 30 augustus 2019.

De rijbaan krijgt aan beide kanten van het tramspoor een nieuwe laag asfalt. Bij de fietsoversteek over de trambaan bij de rotonde aan de Reigersbergenweg worden de rode tegels vervangen door rood asfalt.

Om overlast voor de buurt en het verkeer te beperken voert de aannemer de asfalteringswerkzaamheden aan de rijbanen na elkaar uit.

Fasering

Fase 1: maandag 1 juli tot en met vrijdag 26 juli
Er wordt gewerkt aan de rijbaan in de richting van de Reigersbergenweg. De rijweg en de parkeervakken zijn afgesloten voor het verkeer.

Fase 2: maandag 5 augustus tot en met vrijdag 30 augustus
Er wordt gewerkt aan de rijbaan in de richting van de Carel Reinierszkade. De rijweg en de parkeervakken zijn afgesloten voor het verkeer.

Omleidingen
Tijdens de werkzaamheden wordt doorgaand autoverkeer omgeleid via de Reigersbergenweg – Boekweitkamp – IJsclubweg – Juliana van Stolberglaan.

Fietsers
De fietspaden blijven bereikbaar en begaanbaar. Wel wordt de fietsdoorsteek aan de rotonde met de Reigersbergenweg vernieuwd. Overstekende fietsers ter hoogte van de Reigersbergenweg worden omgeleid over de dichtstbijzijnde fietsdoorsteek ter hoogte van de Gerstkamp. Er staan omleidingsborden.

Huisvuil, gft, grofvuil en oud papier
Bewoners kunnen hun huisvuil kwijt in de ondergrondse restafvalcontainers. Tijdens de werkzaamheden wordt er geen gft, grofvuil en/of oud papier aan Het Kleine Loo opgehaald. De wagens kunnen er niet bij.

Bereikbaarheid en veiligheid
Tijdens de werkzaamheden zijn woningen en bedrijven voor voetgangers altijd bereikbaar. De gemeente doet er alles aan om de veiligheid tijdens de werkzaamheden te garanderen. Toch blijven werkterreinen gevaarlijke plaatsen. Het is verstandig kinderen hierop te wijzen.

Informatie
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de projectleider, de heer M. Ilahi. Hij is telefonisch bereikbaar onder nummer 06 – 55 84 41 44. Krijgt u het antwoordapparaat? Spreek dan uw naam, vraag en contactgegevens in. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.