Halloween in Bezuidenhout!

Op zaterdag 28 oktober staat Bezuidenhout in het teken van Halloween. Dit mag je niet missen!!! Trek je griezelige outfit en je stoute schoenen aan en ga op pad in de wijk. Vanaf 11 uur tot 21.30 uur het is volop griezelen!!!

Help tante Theresia in de Trees met het vinden de schat. In de Theresiastraat zijn Halloween letters verstopt, en op 28 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur kun je ze vinden op de etalages van verschillende winkels.

Vind jij ze allemaal? Elke Halloweenletter heeft een nummer en een winkelnaam. Vul op het speciale invulblad alle winkelnamen in waar je een letter hebt gevonden.

Heb jij alles gevonden? Dan wacht de volgende hint op je! Succes, want je zult het nodig hebben!
Wil je weten waar het invulblad te halen is vanaf 25 oktober? klik hier!!!

Ben je nog niet uitgegriezeld? Bezoek dan vanaf 17 uur het haunted house bij Scouting Haagse Hout.  Er is nog veel meer te doen zoals een echte waarzegster, griezelig knutselen, marshmallows roosteren en diverse spelletjes. Of drink een lekker glaasje drakenbloed met oogballen Meer info klik hier. Reserveer je kaartje en zorg dat je erbij bent.

En last but not least vanaf 19 uur vervolg je tocht in Bezuidenhout Oost. Bel aan bij de huizen met een poster en jouw dapperheid wordt beloond.  Meer info klik hier