Getuigen gezocht: bedrijfsinbraak Theresiastraat 29 januari

De politie onderzoekt een bedrijfsinbraak in Bezuidenhout. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze bedrijfsinbraak.
De inbraak is gepleegd op vrijdag 29 januari 2016 tussen 03:00 uur en 04:00 uur in de omgeving van Theresiastraat te ‘s-Gravenhage. Na het incident is (zijn) de verdachte(n) in de richting van Adelheidstraat gevlucht.

Signalement
– lange jongen (ongeveer1.90), met grijze jas, donkere capuchon en een sjawl voor gezicht
– een kleinere jongen (1.70), donkere jas met reflectie en capuchon en een sjawl voor gezicht. Donkere schoenen met reflectie

Toedracht
Via voorzijde (Theresiastraat) de winkel binnen gekomen. Na doorzoeken de winkel via achterzijde verlaten.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van de bedrijfsinbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze bedrijfsinbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via deze link. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

BVH nummer: 2016029427