Dutch Language Café en Iftar bij Soza

Het zal u niet ontgaan zijn dat de ramadan een aantal weken geleden is begonnen. Wij organiseren in dat kader komende woensdag een Iftar, de eerste maaltijd na zonsondergang om het vasten te onderbreken, en willen u van harte uitnodigen om deel te nemen aan deze dis.

Pitztop heeft tegenwoordig een kantoor in het oude ministerie van Sociale Zaken, waar ook andere sociale ondernemingen zitten en huisvesting is voor studenten en statushouders. Gezamenlijk met een aantal ondernemingen en bewoners van het gebouw organiseren we sinds een aantal maanden activiteiten waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen eten en elkaar kunnen leren kennen. De Iftar van komende woensdag past daar precies tussen. De maaltijd zal voorbereid worden door een aantal jongeren die in of rond het gebouw wonen.

De Iftar is op 29 mei en begint rond 21:30. Vooraf is er, vanaf 19:30, de mogelijkheid om aan te sluiten bij het Dutch Language Cafe, waar mensen de Nederlandse taal kunnen leren aan de hand van (bord)spelletjes.

Om rekening te kunnen houden met het aantal eters en aangezien er beperkt plek is, vragen we u om zich aan te melden door een mail terug te sturen met uw naam.

Meer informatie op bit.ly/Estafette10

Hopelijk tot woensdag!

Met vriendelijke groet,
Stefan Hovelynck
Team Estafette