Dode na schietpartij in de Jan van Riebeekstraat

Bron: politie.nl

Politieagenten kregen rond 17.00 uur de melding van een schietincident in de Jan van Riebeekstraat in Bezuidenhout West. Toen zij daar aankwamen, troffen zij op straat een zwaargewonde man aan. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben het slachtoffer gereanimeerd, maar hij overleed kort daarna aan zijn verwondingen.

Aanhouding
Op de plek van het incident was door middel van politielint een afzetting gemaakt. Bij de afzetting hield een man zich verdacht op. Hij rende weg toen agenten hem wilden benaderen. Hij is na een korte achtervolging aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Zijn betrokkenheid bij het incident wordt door de recherche onderzocht.

Onderzoek
Forensische opsporing doet ter plaatse onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer en naar de verdere omstandigheden waaronder het incident plaats vond.

Tips? Bel de politie
De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest of iets verdachts hebben gezien in de Jan van Riebeekstraat en omgeving dat mogelijk te maken kan hebben met dit dodelijke schietincident.

De recherche is bereikbaar via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.