Diefstal uit kleedkamers VUC Den Haag

Zaaknummer: 2015362669
Datum delict: 28-04-2016
Plaats delict: Den Haag

Eind april vond er een diefstal plaats in de kleedkamers van de voetbalvereniging VUC in Den Haag. De verdachte van deze diefstallen is op camerabeelden vastgelegd.

Heeft u een tip over deze zaak?
Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving
Op donderdagavond 28 april waren twee leden van de voetbalvereniging VUC aan het Kleine Loo in Den Haag aan het trainen. Toen deze twee voetballers weer in de kleedkamer terug waren kwamen zij er achter dat hun mobiele telefoon en portemonnee waren weggenomen.

Uit onderzoek van de camerabeelden is er een goed beeld gekregen van de verdachte. Op de beelden is te zien dat de verdachte de gang binnenloopt en daarop de kleedkamer binnengaat. Op de beelden is verder te zien dat de verdachte meerdere kledingstukken doorzoekt en dat hij dit nog een keer herhaalt in een andere kleedkamer, als de buit binnen is gaat hij er vandoor.

Vragen
Kent of herkent u deze jongeman op de beelden? Neem dan contact op met de recherche aan Bureau Overbosch via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.