De Parels komen eraan!

Voor de 14de keer wordt op 10 juni in Bezuidenhout hét kunstzinnige evenement de Parels van Bezuidenhout georganiseerd. De manier om al wandelend door de wijk de verborgen talenten, passies of hobby’s van Bezuidenhouters te ontdekken. Misschien heef jouw verlegen buurman wel een passie of hobby die je nooit had verwacht. De prachtige flyer is al bij iedereen bezorgd en lag sprankelend op jouw deurmat!!!

Heb jij jouw route voor de 10de al uitgestippeld? Met 51 Pareltjes wordt het of de wandelschoenen aantrekken of weloverwogen kiezen.  Van sieraden, muziek, gedichten, mindfulness, voor iedereen wat wils, mis het niet!!!

Aan de hand van de Parelfolder bepaal je als bezoeker zelf je route. De folder van de Parelroute is verkrijgbaar bij het Wijk- en Dienstencentrum aan de Johannes Camphuijsstraat 25 of te downloaden via www.parelsvanbezuidenhout.nl.

Parels van Bezuidenhout is gratis toegankelijk.

Parelprogramma
Op 10 juni om 10.00 uur wordt de dag feestelijk geopend in het Wijk- en Dienstencentrum in Bezuidenhout. De Parels zijn te bezoeken tussen 11:00 en 16:30 uur. Let op: sommige Parels hanteren speciale tijden i.v.m. een live optreden of een workshop.

Volg hen ook op Instagram of Facebook en blijf op de hoogte van de Parels die er zijn en de laatste nieuwtjes!!