CID CAFE SPECIAL: Projecten realiseren in netwerken

Woensdag 19 juni 2019 van 17.30 uur tot 19.30 uur
Inloop vanaf 17.00 met lichte maaltijd
Locatie: Emma, Wijnhaven 88, Den Haag

Hoe realiseren we de CID Agenda 2040?
Eind april is de CID Agenda 2040 door het college van B&W vastgesteld. De agenda schetst de richting die we met het Central Innovation District willen opgaan: een internationale economische toplocatie waar gewerkt wordt aan een betere, veiligere en rechtvaardigere wereld in het digitale tijdperk.  Een attractief woon-werk-en-recreatiemilieu, aantrekkelijk voor talent en een plek waar iedereen zich kan ontwikkelen. De komende 20 jaar moet de inzet op het CID goed zijn voor 35.000 banen. Geweldige plannen en ambities, maar hoe realiseer je ze wanneer je afhankelijk bent van een divers netwerk van spelers? Kortom: hoe realiseer je projecten in complexe stedelijke netwerken?

Of je nu een onderzoeker, bestuurder of ondernemer bent. Je project speelt zich steeds vaker af in een complex stedelijk netwerk van kennisinstellingen, bedrijven en overheden. Je hebt een ambitie, maar hebt een breed en divers netwerk nodig om het te realiseren. Hoe doe je dat effectief?  Dit CID Café staat in het teken van de realisatie van het CID en de CID Agenda 2040, een ontwikkeling met vele eigenaren en invalshoeken.

Voorlopige line up
Wethouders Saskia Bruines en Boudewijn Revis zijn gastvrouw en -heer van dit CID Café Special. En nemen de inzichten en adviezen van de tafel en uit het publiek met zich mee. Frank van Oort, hoogleraar op het gebied van regionale en stedelijke economie, zet de context neer in een speciaal minicollege. Aan tafel wordt het gesprek gevoerd met een aantal impactvolle stakeholders van het CID zoals Gerad Schoenaker voorzitter van Den Haag Nieuw Centrum.

Meld je nu alvast aan via het digitale aanmeldformulier! Je bent van harte welkom om je collega’s of relaties op deze uitnodiging te wijzen.

Voor vragen stuur een e-mail naar CID@denhaag.nl

Hartelijke groet,

Programmateam CID