1e Haagse Hedendaagse Kunstmarkt

 

Art & Jazz: kunstmarkt en live jazzconcerten op 20 augustus in het Haagse Bezuidenhout.

Na het succes van vorig jaar, is de Haagse Hedendaagse terug: op zaterdag 20 augustus 2016 vindt de hedendaagse kunstmarkt met live jazzmuziek plaats op de Marialaan (hoek Theresiastraat) in het Bezuidenhout.

Kunstenaars uit uiteenlopende disciplines- van houtwerkers en sieradenmakers tot portretschilders, beeldhouwers en fotografen- tonen en verkopen tussen 11.00 en 17.00 hun kunst in tientallen marktkramen.

Er vinden ook twee gratis jazzconcerten op de podia plaats:
Wojtek Justyna treedt op tussen 14.30 tot 16.30. Deze in Den Haag wonende Poolse gitarist studeerde o.a. aan het Haagse Conservatorium, is een multitalent. Hij werkte samen met hiphoppers, bigbands, Brenford Marsalis en hij won onder meer de Grand Prix tijdens de Miles Davis Jazz Improvisation Competition.

Vanaf 17.00 treedt Evelien Storm op. Haar muziek is een cross over tussen Europese jazz, Braziliaanse samba en popmuziek.

Jazz-dj Arie Pols, reist al heel wat jaar rond met Arie’s Roadshow is Deze jazz-prof is in het dagelijks leven productiemanager bij het Nederlands Dans Theater. Hij verzorgt de muziek tussen de optredens door.

 

 

1e Haagse Hedendaagse 2015

In samenwerking met de winkeliersvereniging Biz Theresiastraat, Stichting Art & Jazz, Stichting Jazz in de Gracht en Stichting Wijkberaad Bezuidenhout was de eerste editie van de 1e Haagse Hedendaagse Kunstmarkt met meer dan 70 kunstenaars een succes te noemen.

Voor herharling vatbaar, in het voorjaar zal worden gestart me de organisatie daarvan.

art&jazz_poster jpg