Zorgvrijwilliger! Iets voor jou?

In Den Haag zorgen 80.000 mensen voor een zieke naaste. Deze mantelzorgers doen dit vaak 24 uur per dag, zeven dagen per week. Om deze zorg vol te kunnen houden, is het voor hen heel belangrijk dat zij af en toe hun zorgtaak uit handen kunnen geven. Daarom zijn Zebra Welzijn, VÓÓR Welzijn en Stichting MOOI op zoek naar nieuwe zorgvrijwilligers.

Als zorgvrijwilliger kom je bij de mantelzorger thuis en ga je samen met de zorgvrager iets leuks doen. Een wandeling in het park maken bijvoorbeeld, een spelletje doen of naar een museum. In die paar uurtjes dat jij er bent, kan de mantelzorger even naar de kapper of boodschappen doen. Heb jij wat tijd over? En wil je écht iets betekenen voor een ander? Meld je dan nu aan als zorgvrijwilliger!

Wij komen graag met jou in contact, ook wanneer je nog geen ervaring hebt met vrijwilligerswerk. Wil je meer weten over wat er van zorgvrijwilligers wordt verwacht? Of wil je je direct inschrijven? Stuur dan een e-mail naar post@respijtzorg.info of bel met 06 – 491 874 94.

Binnenkort houden we een informatiebijeenkomst voor iedereen die meer wil weten over zorgvrijwilligerswerk. Kijk daarvoor ook op: www.respijtzorgdenhaag.nl.