Zonnepanelen met uw VvE? Meld u v’óór 1 september aan voor een studiegroep

Denkt u erover om zonnepanelen te plaatsen? Schrijf u dan gratis in voor een studiegroep Zonnestroom. Zo komt u te weten wat er nodig is voor een eigen zonnestroominstallatie. Wegens succes organiseert de gemeente dit najaar opnieuw studiegroepen over zonnestroom speciaal voor Haagse Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Gebruik van zonne-energie is goed voor het milieu en voor de portemonnee, maar het is voor VvE’s niet makkelijk om alles goed te regelen.
Doel
Het doel van de studiegroep is om een plan uit te werken voor uw eigen VvE. Na 4 bijeenkomsten weet u wat er allemaal komt kijken bij het plaatsen van zonnepanelen en waar u op moet letten. Om mee te doen met de studiegroep is kennis vooraf niet nodig; de gemeente verwacht wel een actieve inbreng.
Onderwerpen
De onderwerpen die aan bod komen, zijn afhankelijk van de informatiebehoefte van de deelnemers. Het kan gaan over berekening van de kosten en opbrengsten voor alle leden van de VvE, over de montage van de zonnepanelen op het dak, maar ook over de keuze van een installateur.
Praktische informatie
Per VvE kunnen 2 mensen meedoen. VvE-beheerders, verhuurders en/of vastgoedeigenaren kunnen zich ook aanmelden. Per studiegroep is ruimte voor ongeveer 12 deelnemers. Deelname is gratis.
Dit najaar starten afhankelijk van het aantal inschrijvingen 1 of meer studiegroepen.
4 maandagavonden van 19.30 tot 22.00 uur, vanaf half september
4 woensdagavonden van 19.30 tot 22.00 uur, vanaf eind september
4 vrijdagmiddagen van 14.00 tot 16.30 uur, vanaf begin oktober
4 zaterdagochtenden van 10.00 tot 12.30 uur, vanaf half oktober
De locatie wordt gekozen aan de hand van de aanmeldingen. U ontvangt daar tijdig bericht over.
Aanmelden
Stuur vóór 1 september 2014 een e-mail naar vvebalie@denhaag.nl. Vermeld daarbij de naam en het adres van uw VvE en op welke dag van de week u wilt komen. Vermeld ook uw 2e keuze.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de VvE-balie op (070) 353 32 81 of vvebalie@denhaag.nl