Workshop: Vertel uw Haagse verhaal!

Bibliotheek Haagse Hout
dinsdag 26 april 2016 14:00 tot 16:00

Op dinsdag 26 april worden onder begeleiding van een museummedewerker persoonlijke Haagse verhalen verzameld. De activiteit maakt deel uit van het project MijnDenHaag.
Het Haags Historisch Museum is benieuwd naar de persoonlijke verhalen van Hagenaars, gekoppeld aan een voorwerp. Tijdens de bijeenkomst op 26 april is iedereen welkom om zijn of haar verhaal met ons te delen. Welke voorwerpen en verhalen moeten de komende honderd jaar bewaard blijven?

We zijn in het bijzonder op zoek naar verhalen rond het onderwerp ‘uitgaan in Den Haag in de fifties en sixties’, maar ook andere verhalen zijn van harte welkom.

Samen met een museumdocent leggen deelnemers hun verhaal vast. Een professionele fotograaf zet de deelnemers met hun object(en) op de foto. De voorwerpen worden weer mee naar huis genomen.
De TOPSTUKKENdag maakt deel uit van het project MijnDenHaag. Hiermee verzamelt het Haags Historisch Museum het hele jaar door.

Haagse verhalen

Haagse verhalen bij persoonlijke voorwerpen
Kijk voor meer informatie op www.mijndenhaag.org of www.haagshistorischmuseum.nl .
Aanmelden kan in de bibliotheek, of per telefoon of email (haagsehout@bibliotheekdenhaag.nl) Er kunnen maximaal 12 mensen aan deelnemen.

Prijs voor leden: gratis
Prijs voor niet-leden: gratis
Reserveren: noodzakelijk
Telefoonnummer: 070 3537550
E-mail: haagsehout@bibliotheekdenhaag.nl